Meraki

Tæpper & Plaider til hjemmet

 

 

 

Populære bolig- og livsstilsprodukter fra de største, kendte brands

Er du en boligindretningsentusiast, som værdsætter lækkert og stilfuldt design af høj kvalitet? Eller som elsker at gå på jagt efter finurlige detaljer til hjemmet eller dig selv, så er der god chance for, at BrandAvenue.dk vil være dit nye, foretrukne sted at handle online!
Hos BrandAvenue forhandler vi en lang række af de største og mest populære danske og udenlandske bolig- og livsstilsbrands til gode priser.

Vi bestræber os på at kunne tilbyde vores mange kunder et stort og bredt sortiment af diverse produkter til hjemmet i forskellige stilarter og prisklasser, så der er noget for enhver smag. Fælles for produkterne er dog, at de alle er nøje udvalgt med kvalitet, sans for det unikke og design for øje.
Blandt de store brands finder du House Doctor, Meraki, Nicolas Vahé, LindDNA, BlueLounge, Blomus og mange flere!

At indrette og kredse om detaljerne i sit hjem, har mange af os en stor forkærlighed til så for at gøre din købsoplevelse på vores site bedst mulig, finder du detaljerede beskrivelser af alle vores produkter, så du nemt kan træffe de helt rigtige valg til dig og din bolig.

Skulle du have yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 20 88 61 06 mandag-fredag 11-12. Du kan også sende os en mail på info@brandavenue.dk, som vi besvarer inden for 24 timer.
Hvad enten du ringer ind eller sender os en mail, så vil du blive mødt af et venligt personale, som hjælper dig hurtigt og godt videre.

Så go ahead - rul op på siden og gå på opdagelse i vores kategorier. Du vil helt sikkert også finde produkter, som bare må flytte ind i dit hjem.

 

God fornøjelse!