Boligindretning 2022 - Brandavenue.dk

Boligindretning 2022

Kalenderåret er skiftet og med et nyt år kommer nye bolig trends. Trends der involvere nye farver, nye måder at tænke indretning, nye møbler og interiør til din bolig og ikke mindst nye tendenser og ny inspiration. Vi har taget et kig på de største boligtrends der er spået for dette nye år, som blandt andet indeholder en masse genanvendte materialer og endnu flere skønne farver. 

Bliv klar på tendenserne indenfor: 

Farverne

Formerne

Trend interiør

Møbel trends

Tendenser indenfor boligindretningen 2022 

Boligindretning 2022: Farverne

Nye trends til boligen byder tit på nye farver, og i år er ingen undtagelse. Farven der i høj grad vil præge de moderne hjem er farven grøn. Grøn i mange forskellige toner og nuancer har allerede præget mode scenen i 2021, og nu er den rykket til hjemmene. Alt fra græsgrøn til mint, til en nærmest azurgrøn farve vil pryde interiør, vægge, karme og træ møbler i dette år.
Find inspiration til smukt grøn interiør og møbler her.

Måden farverne bruges i indretningen har også ændret sig med tidens boligtrends, og nu rykker farven endnu engang – fra delvist malede vægge, til hele rum, til at den helt store boligtrend 2022 når det kommer til maling af hjemmet nu indebære at male dørkarme og paneler. Denne trend fungere både med hvide vægge og forskellige farver til karme og paneler, men også med kontrasterende farver på vægge og til døre/paneler. Måske dette er en farvetrend du skal inkorporer i din bolig år?

boligtrend 2022 farven grøn

Boligindretning 2022: Formerne

Det bløde udtryk præger formerne i boligerne i dette år. Trend formerne til både møbler og interiør er organiske, bølgende, bobbede og runde. Lige fra bobbede teddystole til stuen til bølgende keramik vaser. Den personlige indretningsstil bliver smukt komplimenteret at denne trend, som giver en blødhed og mere hyggelig atmosfære til de mange årige mere skarpe kanter i arkitekturen og indretningen. Især i stuen og soveværelset bør du tænke disse mere bløde former ind, da de kan give en helt anden stemning til rummene.

2022 byder på runde og ”tykke” møbler med meget korte eller ingen ben, som nærmest står direkte på gulvet, køkkener med rundede hjørner og interiør i både glas og keramik med runde former, der minder om bølger eller helt organiske former. Her får nye former for belysning også en ret, og du kan med fordel se efter de florlette papirs lampeskærme i flotte runde former. Du kan lade dig inspirere af de runde former i hjemmet og kombinere dem med mere kantede møbler og interiør, for din helt egen stil.

Boligindretning 2022: Trend interiør

På interiør scenen er trend fokus på unika. Unika i flere former – alt fra genbrugsfund, til unika keramik til brugen af wall art og dekoration på nye måder. Hvis vi før har set ingen regler i indretning så er der for alvor ingen begrænsninger tilbage når det handler om den personlige indretning og nu kan og skal der mixes på tværs af oprindelser, når det kommer til dit interiør.

Vil du med på denne trend kan du med fordel kigge din mormors gemmer igennem for citron fade, dekorationstallerkner til væggen eller skåle formet som dyr eller andre frugter. Hvis du shopper nyt skal du gå efter håndlavet interiør, upcycled produkter eller særpræget wall art og dekoration. Her kan du fx se efter tæpper i genanvendt bomuld, design lamper der er upcycled fra andre produkter eller glas interiør i genbrugsglas.

boligtrend 2022 keramik interiør

Bliv inspireret af mere smukt keramik lige her.

Boligindretning 2022: Møbel trends

Møbler skal der til og dette år vil træ møbler være den gennemgående trend. Det jordnære og naturlige er i fokus, og træ møbler i alle træ sorter vil være at se ved alle møbelhusene. Især møbler i genanvendt træ er et hit og der kommer flere og flere af disse møbler, som har et mere unikt udseende og flere af møblerne har fx maling rester, ujævne flader eller er et mix af træsorter. Møbler i genanvendt træ giver virkeligt en charme til indretningen og er en naturlig vej til en mere personlig indretning. Du kan også se efter møbler der er vintage eller upcycled, for at være sikker på at få et unikt møbel ind i dit hjem.

De mange design tendenser til dit hjem anno 2022

Dette år ser vi en klar rød tråd i de tendenser der viser sig for boligindretning. Tendenserne inden for både farverne, formerne og både interiør i møbler bindes sammen af den stigende efterspørgsel på et personligt hjem og på en bæredygtig tankegang. Det er en ny måde at tænke indretning og design, og vi spår at mange flere producenter og designere vil tænke genanvende materialer og genbrug ind i deres interiør og møbel kollektioner i de kommende år.

Hvad der opsamlende kan siges om boligindretningen anno 2022 er personlighed. Vi ønsker et personligt hjem og et hjem der er unikt. Det vil både afspejles i sammensætningerne af interiør og møbler, men også i de mange unika produkter, håndlavede interiør og custommade møbler.

Leder du efter mere bolig inspiration? Bliv inspireret til indretningen af alle dit hjems rum og få tips og tricks fra vores mange guides her hos BrandAvenues inspirationsunivers fyldt med artikler.

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK