Brug messing i indretningen - Brandavenue.dk

Brug messing i indretningen

Nye trends vælter frem, men den nordiske indretning holder fortsat fast i den efterhånden gamle kending: Messing.

Læs med når vi guider dig igennem, hvordan du kan bruge denne elegante trend i din boligindretning. Få en guide til hvilke produkter du skal gå efter alt efter om du er typen, der gerne vil have et statement piece, eller er mere til at bruge messing som en finurlig detalje i indretningen.

Messing er den nye blivende trend 

Danskerne er i stor stil begyndt at bruge mange forskellige materialer og metaller i indretningen, hvilket har blødt op for den sort/hvide trend der herskede i boligindretningen begyndelsen af 00’erne.

Særligt messing er blevet en populær del af boligindretningen i de danske hjem, hvor man ser det nænsomt strøget ud i indretningen for at skabe mere varme og hygge.

House Doctor messing

Messing har været populært i flere år nu, og figurerer som en blivende trend i den nordiske indretning. Vi kan se, at mange af de førende brands fortsat flittigt bruger messing i deres nye kollektioner. Både House Doctor og Hübsch en masse fint boliginteriør i messing, som netop passer ind i denne trend. Det kunne eksempelvis være Hübsch fine gulv potter, som vil se smukke ud med dine planter, eller også en af House Doctors flotte messing lamper.

Selv i julepynten er trenden begyndt at snige sig ind, så danskerne i år kan pynte deres juletræer med fine messing julekugler fra Hübsch.

Vi ser messing brugt i både store iøjenfaldende lamper og som en lille detalje i boliginteriør. Læs med videre omkring, hvordan messing kan bruges i hjemmet.

 

Et hjem fyldt af varme og karakter

Messing er blevet det nye sort i boligindretningen, og bruges flittigt i de små hjem til at skabe hygge og varme i indretningen. Det kan man gøre både med fine pyntegenstande eller en i øjenfaldende lampe eller to.

Årsagen til at messing er blevet så populært er, at det kan indgå som en fin detalje i din indretning uanset, om du er til den minimalistiske sort/hvide stil eller til mange farver og mønstre i din boligindretning.

House Doctor messing

Messing i den minimalistiske indretning

Den nordiske indretningsstil har en tendens til at bruge mange kølige farver og materialer. Her kan messing bruges til at bryde looket og skabe mere varme i rummet. For at skabe det mest eksklusive udtryk, bør man kun bruge få hints af messing, så det ikke bliver alt dominerende i boligindretningen.

Messing i samspil med alverdens farver og mønstre

Messing går også rigtigt godt i spænd med andre farver så som rød, grøn og blå i deres forskellige nuancer. Skab en unik indretning og kombiner messing detaljer med bløde puder i mint grøn velour eller farverige mønstre. Eller skab liv og hygge i rummet med en smuk pastelfarvet væg og en stor messing lampe.

Messing kan indgå i boligindretningen i alt lige fra en stor messing lampe til små finurlige pyntegenstande. Hvor meget det fylder i indretningen er op til den enkelte og dennes indretningsstil.

Uanset hvilken indretningsstil du er til, vi du kunne bruge det glødende metal til at skabe et smukt og hyggeligt hjem, som er lige i tidens trend.
Læs med videre, og få konkrete eksempler på, hvordan messing kan bruges i din boligindretningen.

House Doctor messing, interiør

Brug messing i hele hjemmet

Elegant soveværelse med messing 

Ønsker du at pifte dit soveværelse op, kan det varmt anbefales at kigge i retning af messingnips eller pyntegenstande, som giver soveværelset en ekstra elegance. Det kan du gøre med en fin kombineret messing og glas boks til at udstille dine fine smykker i. På den måde bliver smykkerne også en del af indretningen. Et eksempel kunne være Monographs messing displayboks, som vil pynte i en hver vindueskarm. Kombiner gerne dine pyntegenstande med bløde pyntepuder i velour for virkelig at komme i mål med det elegante look som messing er med til at skabe.

Derudover kan du inkludere et større messing showpiece, så som yndigt spejl, en smuk lampe, eller en cool messing skammel, som kan stå ved siden af dit skab. House Doctor har for eksempel en flot messing skammel, som vil give værelset lidt mere kant. Og selvfølgelig et sted at lægge tøjet om aftenen. Messing er et godt sted at starte når du skal finde lækre ting, pynt og interiør til soveværelset.

Pift stuen op med messing

Ønsker man at bringe mere messing ind i stuen, er det første oplagte sted at kigge hen på stuelampen. En smuk messinglampe over spisebordet bløder ens boligindretningen op og vil som et kunstværk skille sig ud og give rummet karakter. Det kan også kombineres med en smuk bordlampe i messing, som kan sættes i en vindueskarm eller pynte på skænken. Det kunne eksempelvis være en bordlampe fra Hübsch, som med sine messing detaljer og hvide glas vil pynte i enhver stue.

Kombiner gerne messing med andre lækre materialer så som velour, marmor eller bronze. OBS - du kan også kigge efter pynteting til stuen i messing, såsom en vase eller en lysestage.

House Doctor messing, lampe, lysestage

Er du ikke til store iøjenfaldende messing interiør, kan du gå efter mindre messing pyntegenstande. Det kunne for eksempel være House Doctors lille cirque lysestage, som vil tage sig smukt ud på et hvilket som helst bord. House Doctor har rigtigt meget fint interiør i messing, så de er klart det første sted man bør kigge, hvis man ønsker at være med på messing trenden. BrandAvenue forhandler en masse af House Doctors produkter inden for interiør og brugskunst, som du kan kigge igennem, for at finde den helt rigtige pyntegenstand, som vil se lækker ud i din boligindretning.

Opfrisk badeværelset med messing detaljer

Selvom det er blevet in, at lave hele badeværelser med messing håndtag og armatur, så behøver man ikke at lave hele badeværelset om for at være med på messing trenden. Med få virkemidler kan man friske et badeværelse op, så det fremstår mere nyt og moderne. Man kunne eksempelvis hænge et messing spejl fra House Doctor op. Det kan man kombinere med knagerækken fra House Doctor, og nogle lækre håndklæder. Uanset hvilken stil man har på badeværelset, skal der ikke mere til, for at være med på messing trenden. Se eventuelt de små væghængte vitrineskabe i messing som også hurtigt kan friske badeværelset op. 
Obs! Mangler du mere inspiration til indretning af badeværelse? Så kan du læse vores seneste guide: Inspiration til indretning af et lille badeværelse.

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK