Den perfekte værtindegave - Brandavenue.dk

Den perfekte værtindegave


Vi går festernes tid i møde, og de fleste vil gerne undgå at komme tomhændet til en julefrokost, fest eller julekomsammen. Lad dig herunder inspirere til mere blivende gaver til værten, værtinden eller værtsparret. De penge du ville have brugt på en flaske vin eller buket blomster kan du komme langt for, og så giver du en lækker gave der er blivende og som værtinden får glæde af længe.


I denne gaveguide fokusere vi på værtsgaver og værtindegaver – for denne tid vi går i møde er spækket med julefrokoster, komsammener, fester og indehygge, og de færreste ønsker at komme tomhændet til et godt arrangeret fest eller begivenhed.

Giv noget andet end vin og blomster

Det kan være svært at vide hvad man skal tage med til værtinden som værtindegave – og an på hvor godt du kender hende, ham eller værtsparret kan det være endnu svære. Blomster eller vin kan være den typiske gave, men hvor at blomster jo desværre kun er på lånt tid og vin nogle gange kan syntes helt formålsløst til en julefrokost eller fest med drikkevarer ad libitum, kan en smuk lille interiør genstand eller velvære være lige det der falder i god jord hos værtinden, og en gave som kan bruges længe.

Herunder kommer vi med 10 gode forslag til den personlige værts-eller værtindegave som værtinden får glæde af længe, og alle gave ideerne koster det samme eller mindre end en smuk buket eller god flaske vin.

 

Meraki gaveæske - 225 kr.

meraki gaveæske

Du går aldrig galt i byen med denne lækre gaveæske med lækker håndpleje fra Meraki. Den indeholder en lækker håndsæbe og håndcreme i duftserien Tangled Woods - den findes også i duftserien Northen dawn og Harvest Moon. Den vil være et sikkert hit til værtinden, og den koster helt sikkert mindre end en smuk buket blomster. Medbring denne lækre gaveæske til julens fester og vær sikker på at give en lækker, velduftende gave der vil bringe glæde hver dag. 

Hübsch glas vase - 165 kr.

hübsch vase blå

Denne smukke glasvase har været udsolgt uttalige gange, men nu er den endeligt tilbage på lager og den er den oplagte værtinde gave. En smuk vase kan man altid bruge og denne flotte vase vil med sin unikke form pryde ethvert hjem. Farven er dragende og smuk blå, og tilpas klassisk til at kunne indgå i flere indretningsstile. Giv en gave der vil glæde længe, med denne smukke vase fra Hübsch.

Hübsch glasskål - 115 kr.

hübsch glas skål klar/brun

Til få penge kan du give en virkeligt smuk og unik glasskål til værtinden eller værtsparret. En virkelig fin gave der vil vække glæde i det moderne hjem der sætter pris på farverige elementer. Glasskålen er i to dele og faktisk kan de to dele bruges særskilt som to skåle - skålen er smuk til madservering som snacks, den kan bruges til smykker eller til nøgler og nips i entreen - med andre ord en multifunktionel gave. Den fine skål fra Hübsch er optimal som værtindegave og kan måske endda give plads til en lille flaske vin ved siden af.

Meraki Duftfrisker - 204 kr.

meraki duftfrisker vivid shades

En velduftende værtindegave som vil falde i god jord hos de fleste. Den fine duftfrisker fra Meraki er både et dekorativt element og yderst velduftende - denne er i duften vivid shades, som er en lækker efterårsduft og helt perfekt til denne sæson. Den vil pynte i alle hjem, og er en lækker gave som værtinden kan placere i hele hjemmet. Den spreder skøn mild duft og vil gøre underværker i soveværelset, badeværelset eller entreen. Et sikker hit til værtinden der sætter pris på lidt velvære og fx også er fan af duftlys. 

Speedtsberg adventsstage med lys - 249 kr.

adventsstage speedtsberg

Hvis du ankommer til en julefrokost i november måned kan en julet værtindegave også være en oplagt mulighed. Denne adventsstage er helt oplagt, da det er en yderst smuk lysestage som nemt kan bruges hele året rundt. Men til december kan den fungere som smuk adventsstage. Lysestagen i smuk messing findes også i sort metal hvis det er mere passende til modtageren. Top gaven af med at give 4 smukke stearinlys til stagen, se udvalget her.
Det kan være hyggeligt at give en julet værtindegave, og det kan også være nogle smukke julekugler som kan tages frem hvert år og bringe glæde i mange år. Se alt julepynt her.

Speedtsberg lanterne m. LED lys - 199 kr.

antik lanterne

Det er sæson til levende lys og hyggebelysning, og denne smukke lanterne er en unikt udseende lanterne som vil pynte smukt i enhver indretning, og som kan bruges af alle. Giv den fine lanterne fra danske Speedtsberg i værtindegave, som et lysende element til den mørke tid. Den kan nemt kombineres med andre lanterner eller stå alene - den vil se smuk ud i vinduet, i entreen eller den kan hænges fra loftet eller på et dørhåndtag. En sød og fin værtindegave som vil falde i god jord hos de fleste.

Gaveæsker fra BrandAvenue

I år har vi gjort lidt ekstra ud af det og har selv sammensat en række gaveæsker til årets heldige værtinder, så du nemt kan glæde værten eller værtinden.
Vi har gået med klassiske produkter som vil falde i god jord hos de fleste og som passer perfekt til årstiden - lysestager og lys. 
Se de forskellige værtindegaver herunder, alle kommer i gaveæske og er pakket ind, lige til at give!

Gaveæske m. Lysestager & Stearinlys, grøn - 125 kr.

gaveæske med lys og lysestager
Glæd værtinden med en smuk gaveæske med to vendbare lysestager og 4 smukke lys der flot matcher. Lysestagerne passer til kronelys når de vender én vej, og til fyrfadslys når de vender den anden vej - dette gør det nemt at veksle mellem og så er man sikker på at de to flotte stager passer til flere behov. Kombiner dem med de smukke lys der følger med i grønne nuancer. Gaveæsken har en værdi på 207 kr.

Gaveæske m. Messing lysestage & stearinlys - 149 kr.

gaveæske hübsch lysestage

Denne gaveæske er et sikkert hit! En smuk kombination af en moderne messing lysestage og flotte farverige lys, er en oplagt værtindegave der med garanti vil vække glæde. Giv en moderne kvinde en smuk værtindegave, til få penge, men som vil virke til at være alt andet en billig sluppet! Denne gaveæske indeholder lysestagen fra Hübsch og 4 kvalitets stearinlys fra Kunstindustrien, og har en værdi af 238 kr.

Gaveæske m. Krystal stager & snoede lys - 199 kr.

gaveæske m krystalstager

Endnu et godt bud på en lækker værtindegave er denne eksklusive gaveæske, med de meget populære champagne farvede krystal stager og trendy snoede lys. Oplagt til en bolig-interesseret værtinde med forkærlighed for lidt farver i hjemmet. Glæd hende med denne smukke gaveæske, der har en værdi af 335 kr. 
Nu er du klædt på til at finde den rette værtinde eller værtsgave til sæsonens fester, så nu er der ingen undskyldning for at købe blomster eller (endnu) en flaske vin - giv en gave der holder, til færre penge!
Faktisk har vi sammensat flere gaveæsker til årets værtinder, eller måske bare hvis du kender en der skal forkæles lidt ekstra en dag - se alle gaveæskerne her.

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK