10 eksklusive gaveidéer til hende - Brandavenue.dk

10 eksklusive gaveidéer til hende

 

Med juletiden, der står for døren, bør juleønskerne begynde at fylde indbakken. Du kender det sikkert alt for godt, at du nu skal begynde at lede efter den perfekte gave til din mor, søster, kæreste, kone eller en anden vigtig kvinde i dit liv. Men det dér med at finde på julegaveidéer til hende, uanset hvilke rolle hun har i dit liv, kan godt være en anelse svært. Måske er din søster ikke så kreativ og kan ikke finde på nogen ønsker til årets julegaver. Måske mener din mor ikke, at hun rigtig mangler noget. Hvad gør man så, når man selv skal finde på julegaveønsker til hende? Hvad giver man egentlig kvinden, der har alt?

Der er heldigvis hjælp at hente, når du leder efter en god gave til kæresten, veninden, din søster eller mor, som du gerne vil forkæle lidt her til jul. Bolig- og interiørgaver er altid en god idé, og inden for et rimeligt budget er der ofte mange eksklusive og lækre designs at vælge imellem. Ydermere er det gaver, der holder for altid, og som virkelig kan være personlige, da de er købt med modtagerens personlighed og stil i tankerne. Lad os derfor give dig lidt inspiration med vores idéer til en lækker gave til en kvinde, der står dig nær. Gaven, du vælger, vil fint kunne pynte i hendes hjem længe. Her er ti forslag til en eksklusiv julegave til hende i 2021 – uanset hvilken rolle hun har i dit liv.
 

1. En unik vase

gaveideer til hende


Gravity vasen fra House Doctor er både arkitektonisk, detaljerig og samtidigt skabt i et simpelt design. Kombinationen af jern og glas skaber nogle flotte og stærke kontraster, der vil være meget iøjefaldende i indretningen. At efter hvad man sætter i vasen, ændrer udtrykket sig: Pyntes den med grene, en farverig buket eller en lille grøn plante, giver det tre vidt forskellige resultater. Giv den særprægede og smukke glasvase til en designglad kvinde og vær sikker på at give en gave, der virkelig gør indtryk.

Du kan læse mere om vasen her. Pris: 827 kr.

Er god til: Hende, der har en helt unik og personlig stil, som elsker arkitektur, mode og design og at få blomster og personlige gaver.

Et ekstra tip: Du kan give vasen med en fin buket blomster i – som en ekstra lille julegave til hende.

Se også: Hele vores udvalg af vaser, hvis du hellere vil finde en vase med lidt ekstra detaljer, vildere farver eller i et endnu mere enkelt design.

2. En farverig krystallysestage

krystal stager Hübsch


Er den heldige modtager af din gave en boligentusiast, der ved, hvad der rører sig i branchen, er hendes hjem nok blevet mere farverigt over de sidste par år. Flere farver er nemlig poppet op alle steder, også når det drejer sig om boligindretning. Dette formår mærket Hübsch på deres helt egen måde at formidle videre gennem deres smukke krystalstager. De populære stager fås i forskellige farver – både klare, neutrale og pastelfarver – og de vil med sikkerhed falde i god jord hos modtageren.
Den mest populære i vores udvalg er den lille sekskantede, pink krystalstage, som du kan se her. Pris: 199 kr.

Er god til: Hende, der er meget feminin og sætter pris på smukke ting til indretningen. Den udgave af stagen nævnt ovenfor er et oplagt valg. Pink er nemlig ikke kun for piger længere, men egner sig godt til alle, der ønsker lidt ekstra farver på livet.

Et ekstra tip: Hvis du mangler lidt ekstra julegaveideer til hende, der elsker feminine detaljer, kan du supplere krystallysestagen med pynteting i matchende farver som lyserød, lilla og lavendel.

Se også: Vores udvalg af stearinlys i shoppen. Disse nougatfarvede hånddyppede lys og de flotte Twisted Candles i den nude farve fra Kunstindustrien går særligt godt til den pink krystalstage.

3. Terrazzobakken, der kan det hele

terrazzo bakke hübsch


Bakker, fade – kært barn har mange navne: Denne flotte anordning er en perfekt julegave til hende, der ønsker at samle sine stearinlys, velduftende parfumer og håndcremer på badeværelset. Inde på soveværelset kan bakken bruges til at stille små blomster, et ur og smykker frem på. Bakker og fade er generelt blevet ufatteligt populære; og det forstår vi godt. Vi mener ligefrem, at alle bør prøve at indrette deres hjem med en bakke eller to. De er nemlig en genial måde at skabe samlinger i indretningen på, og det giver også et mere roligt udtryk for øjet.
Terrazzobakken – som er lavet af tidens mest hypede materiale – er fra det danske mærke Hübsch. Pris: 599 kr.

Er god til: Hende, der både elsker moderne og klassisk boligindretning, ønsker at organisere sine ting mere og som godt kan lide morgenmad på sengen en gang i mellem. 

Et ekstra tip: Hvis de julegaveønsker til hende, du har i tankerne, også inkluderer et nyt ur, matcher dette ur fra Monograph bakken rigtig godt – og er helt perfekt til soveværelset. Fås også i sort.

Se også: Vores andre House Doctor bakker og fade, hvis du ønsker en bakke i et andet materiale, en anden farve eller størrelse.

4. Den eksklusive vinkøler

sølv vinkøler house doctor

Vinkøleren er en af de mere unikke julegaveidéer til hende, der især elsker lækre vine og boblende drikkevarer. Denne vinkøler er en særlig pæn af slagsen. Hvis den heldige modtager elsker at have vennerne og andet godt selskab på besøg, er en smuk vinkøler et must og den perfekte gave. Denne vinkøler er fra House Doctor og er i smukt tidløst design i en børstet sølvfarve. Den er en smuk kontrastfyldt udgave af den klassiske vinkøler, og den kombinerer et meget enkelt design med en fin form. Denne vinkøler kan både passe til en meget feminin indretning og borddækning, samtidigt med at den kan give et råt twist til en ny nordisk borddækning med stentøj, hørservietter og brunlige eller blålige toner.
Vinkøleren har plads til flere flasker - du kan læse mere om den her. Pris: 882 kr.

Er god til: Hende, der elsker luksus ting, som sjældent takker nej til et glas hvidvin, rosé eller bobler og som går op i, at vinen har den helt rigtige temperatur. Kan også fungere godt som en julegave til kæresten, der selv arbejder i en vinhandel eller anden specialforretning eller ofte tager sig af andre og derfor trænger til lidt ekstra forkælelse.

Se også: Vores vinkølere til forskellige behov. For eksempel denne vinkøler i et klassisk design med plads til én flaske eller denne køler, der egner sig til både vin og isterninger. Så kan hun også altid byde sine gæster på lækre drinks. Begge er fra House Doctor.

5. En smuk kobbervandflaske

kobber vandflaske

En feminin og anderledes idé er denne smukke kobberflaske med låg fra House Doctor. Dette er en oplagt julegave til hende, der ofte er på farten: En yderst fin og praktisk flaske, som er en perfekt følgesvend på lange rejser, ture eller bare generelt i hverdagen. Giv denne smukke drikkeflaske, som House Doctor har døbt Al, til hende med en livsstil, hvor en genbrugelig flaske ville passe helt perfekt ind.
Læs mere om flasken her. Pris: 358 kr.

Er god til: Hende, der elsker at gå lange ture, altid er på farten, vil passe bedre på miljøet eller elsker at træne, dyrke sport og bevæge sig.

Se også: Denne Meraki Balm, der reparerer og lindrer sprukne læber, insektstik, ar, solskoldninger og meget mere. Den er nem at smide i tasken og perfekt til hende, der er meget aktiv og ofte er udenfor i al slags vejr.

6. Til den kreative side

monograph kreativkasse

Det at tegne og male er ikke udelukkende for børn; det er for folk i alle aldre. Dette smukke sæt med kunstartikler er en perfekt julegave til hende, der netop ønsker at få understøttet sine kreative sider og hobbyer. Sættet indeholder alt det, som en kreativ eller kunstnerspirende sjæl kunne ønske sig. Monograph er eksperter i hobby- og kontorartikler og sørger altid for, at både designet og udtrykket er i højsædet. Denne smukke kasse med blyanter, pastelfarver, tegnekul og meget mere fint tegneudstyr lægger op til timevis af sjov, hygge og kreativ udfoldelse.
Du kan læse mere om sættet og indholdet her. Pris: 331 kr.

Er god til: Hende, der er elsker at udfolde sig kreativt, som holder af kunst, at tegne og kreere nye, spændende ting eller har brug for at koble af med en sjov og farverig hobby. Hvem ved? Det kan være, hun ender med at give dig nogle gode julegaver i fremtiden; i form af smukke billeder.

Se også: Dette sæt med hele 48 akvarelblyanter; perfekt egnet til at lave flotte tegninger og akvarelmalerier. Vil modtageren hellere hygge sig med at tegne, kunne en lineal eller en trekantslineal måske være mere relevant. Alle disse forslag er fra Monograph.

7. En feminin bordlampe

bordlampe glas messing

Belysning kan man aldrig få for meget af. Denne smukke bordlampe vil pryde modtagerens hjem i mange år. Lampen har et flot og feminint udtryk med den hvide glasskærm og den blanke messingfod. Grundet det enkle og samtidigt eksklusive design passer lampen godt ind i flere rum – på sengebordet, på kontorets skrivebord, i entréen og i stuen. Den enkle farvekombination passer dernæst godt ind i både en mere klassisk indretning og en mere trendy, farverig indretningsstil.
Bordlampen er fra det danske mærke Speedtsberg. Pris: 499 kr.

Er god til: Hende, der måske lige er flyttet i en ny bolig eller godt kunne bruge en ny sengelampe – og det uanset hvilken indretningsstil hun har. Lampen passer ind alle steder.

Et ekstra tip: Fungerer også som en relevant julegave til din mor, hvis hun elsker litteratur og trænger til lidt mere lys i sit faste læsehjørne. 

Se også: Speedtsbergs andre flotte bordlamper i forskellige eksklusive og unikke designs.

8. Dekorationsspejlet til den kreative indretning

walls spejl house doctor

Tag indretningen til det næste niveau med det populære Walls spejl fra House Doctor i den fine rosa guld-farve. Spejlet giver en spændende dynamik og dybde til rummet, som et spejl nu engang gør, men med glassets smukke farve vil den give noget helt særligt til indretningen. Spejlet kan placeres i stuen i et flot ophæng sammen med forskellige plakater, på en hylde blandt vaser og fine pynteting eller hænges i soveværelset, hvor glassets dybe farve vil give et eksklusivt touch til indretningen. Der er ingen grænser for, hvordan dette spejl kan bruges og pynte i hjemmet, og modtageren er en heldig kvinde.
Spejlet fås i flere størrelser. Du kan læse mere om den mindste størrelse her. Pris: fra 524 kr.

Er god til: Hende, der elsker feminine farver og detaljer som rosa og guld, sætter pris på hygge, nye dekorationer og indretningsidéer.

Se også: Vores andre alternativer – vi har et stort udvalg af spejle, så hvis lige præcis dette spejl ikke er noget for hende, du har i tankerne, kan du se andre julegaveidéer til hende her.

9. Den eksklusive plaid til sofaen

plaid speedtsberg

Giv kvinden, du holder af, en smuk og varm plaid til sofaens mange hyggestunder – når hun skal have veninderne på besøg til et glas vin, når hun vil spise popcorn og se en film eller bare til ren og skær afslapning. En lækker plaid kan man have glæde af i mange år, og den vil pynte fint på sofaen, når den ikke er i brug. Denne lækre plaid i den mørke beige og off-white er i tidens vamsede materiale, og den vil se smuk ud uanset sofaens, sengens eller lænestolens farver.
Du kan læse mere om plaiden fra Speedtsberg her. Pris: 399 kr.

Er god til: Hende, der holder af at putte på sofaen til en god film, ofte tager en lur på sofaen eller bare trænger til noget lækkert og nyt til stuen, soveværelset eller når hun har overnattende gæster.

Se også: Vores forskellige puder og pudebetræk, der passer godt til plaidens mønster og neutrale farver.

10. En flot messingshaker til hjemmebaren

messing shaker

Denne smukke shaker i messing er perfekt til hjemmebaren eller køkkenet. Hvis kvinden, du har i tankerne, elsker at agere værtinde, lave mad og prøve nye opskrifter af, er shakeren den bedste julegave til hende. Den giver hende mulighed for nemt at byde gæsterne på en velsmagende drink, mens hun kokkererer. Shakeren kan i sit flotte design og materiale sætte et helt specielt og eksklusivt præg på spisestuen, køkkenet og hjemmebaren.
Shakeren er fra House Doctor, og du kan læse mere om den her. Pris: 386 kr.

Er god til: Hende, der holder af at nyde en god cocktail, at være værtinde for hyggelige selskaber, vil prøve nye drinksopskrifter af eller måske har en spirende bartender i maven.

Et ekstra tip: Som en ekstra lille julegave til hende kan du give nogle glas, sjove sugerør eller en god flaske spiritus sammen med shakeren.

Se også: Disse fine glas, der er perfekte til at hælde en frisklavet drink op i. Du kan købe Bubble drikkeglassene fra House Doctor her.

 

Det kan godt være lidt svært at købe julegaver til kvinder. Men bare rolig: Vi har også lidt på fornemmelsen, at kvinder kan have det på samme måde med mænd. For vores relationer, interesser og personlige stil afviger fra person til person. Det kan du sikkert godt genkende, fra når du tidligere har været ude i butikkerne eller har shoppet online: Nogle af de gaveidéer til kvinder, du måske støder på, ville godt kunne fungere som en julegave til din mor, men måske ikke til din søster, veninde eller hustru. Med denne liste har vi derfor prøvet at gøre det lidt mere overskueligt for dig, hvilke muligheder du har, og hvilke baner du kan tænke i, når du skal på jagt efter den pågældende gave.

Vi håber i hvert fald, at vores forslag til julegaveidéer til hende, du holder af, har sat nogle tanker i gang. Langt de fleste bliver glade for, at de har været i éns tanker.

Rigtig god shopping!

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK