Funklende krystal lysestager - Brandavenue.dk

Funklende krystal lysestager

En af de seneste trends vi har set inden for indretning er lysestager – og så kan man måske hurtigt tænke hvad der er nyt over det, for lysestager har altid været en del af de flestes indretninger, men det bliver taget til helt nye højder her i 2021, hvor lysestager har indtaget så stor en del af interiør scenen. Lysestager i krystal har især været i fokus fra slut sidste år, og de farverige og smukke lysestager er nu at se alle steder. 

Fornyende lysestager

Som sagt er lysestager i sig selv jo ikke noget nyt, men det er måden vi bruger dem på der er ny. Måden mange forskellige lysestager kombineres og måden at lysestager også er pynt i sig selv, også uden stearinlys i. Måden vi kombinere lysestager i krystal, forskellige farver, i terrazzo, og metal, at man kombinere mange forskellige smukke lysestager for et personligt udtryk - og måden at krystal lysestager ikke kun er noget der står i bedsteforældres hjem, men at de nu kommer i pink, gul, blå og i særdeleshed er moderne.

Speedtsberg krystal lysestage, hübsch lysestage

Krystal lysestager funkler i boligindretningen

De kære krystal lysestager er blevet virkeligt populære, og vi forstår godt hvorfor. Fx de fine glas lysestager fra Hübsch og Speedsberg, de er både unikke og smukke i udtrykket, de har farver og de giver virkeligt noget til indretningen. Kombiner flere krystal og glas lysestager eller sæt dem enkeltvis som smukt pynt rundt i hjemmet, som små lyspunkter.

Kombiner forskellige lysestager

De smukke krystal lysestager kan kombineres på kryds og tværs, men du kan også kombinere dem med andre lysestager i andre farver og andre materialer, an på hvilket udtryk du ønsker. Du kan kombinere en krystal lysestage med en anden lysestage i glas, som er ensfarvet, for at milde udtrykket lidt. Du kan også kombinere det med en messing lysestage for at bryde looket, eller med en lysestage i jern hvis du virkeligt ønsker at sætte kontraster op. 

De populære glas krystal lysestager har virkeligt taget bolig entutiaster i hele landet med storm, og de er så smukke og dekorative på samme tid, så vi forstår godt hvorfor. Lad dig inspirere af flere smukke lysestager herunder.

Hübsch krystal lysestage

Stearinlys eller LED lys i lysestagerne?

Levende lys er i nogen grad begyndt at blive en smule udfaset og vi så lige pludseligtLED lys alle vegne, så man nemt og uden forurening kunne have følelsen af de levende lys i lysestager, der giver så meget hygge og stemning til indretningen. Men nu hvor twistede stearinlys, farvede stearinlys og candles with a twist er blevet spottet i alle moderne hjem, så giver det en endnu større grund til at tænde de smukke ægte stearinlys og skabe stemning i indretningen – her ved overgangen fra vinter til det kærkomne forår. Så tænd lækre kvalitets stearinlys i smukke farver og fuldend looket i de fine krystal lysestager.

Skab hygge med lysestager i boligen

Stearinlys og lysestager har været brugt til at skabe hygge i hjemmet længe, og langt hen af vejen er det stadig det de kan gøre. Levende lys i en lysestage giver en særlig stemning og levende lys i en smuk farvet krystal lysestage gør bare endnu mere for stemningen. 

De forskellige krystal lysestager

Der findes mange forskellige krystal lysestager og de kommer i et hav af udformninger, farver og designs. Lige nu ser vi både mange mere enkle lysestager som er lavere, men især ser vi de lidt større krystal lysestager som er sammensat af flere dele og farver. De fine krystal lysestager er ofte sammensat af flere dele, således at de er opbygget af forskellig farvede dele, og dermed får et endnu mere unikt udtryk. De forskellige lysestager er forskellige i højden og uanset om de er 5 cm eller 15 cm, kan de virkeligt pynte i hjemmet.

Speedtsberg krystal lysestage, hübsch

Farvede lys i farvede lysestager!

Prikken over i’et og helt i tidens trend, er de farvede lys. Til den modige type kan sammensættes farvede stearinlys med farvede krystal lysestager – ingen kombinationer er no-go, eller for modige, så det er kun din fantasi der sætter grænser – en pink og blå krystal lysestage med et smukt gult lys, eller måske med et pink lys for at matche lidt, det er helt op til dit humør. Til de mindre modige kan der bruges et smukt farvet stearinlys i de klare krystal lysestager. Så får man lidt fra begge verdener, men uden at udtrykket bliver for voldsomt i indretningen. 

Hvis du ønsker at tage farverne og udtrykket til næste niveau, for ja, der er et næste niveau – skal du sætte de fine twisted candles i en farvet krystal lysestage. Så er der fuld drøn på udtryk, farver og interiør-glæde. Tag fx de fine candles with a twist fra Kunstindustrien, og sammensæt de multi farvede twist stearinlys med de ensfarvede twist stearinlys – sæt dem sammen i forskellige lysestager i farver og forskellige højder og få smukt øjenfang midt på spisebordet, i reolen eller vindueskarmen.  

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK