Gave Guide: Mors dag - Brandavenue.dk

Gave Guide: Mors dag

Så blev det igen mors dag, og mens nogle allerede har købt gaven, nogle har glemt den og andre først finder ud af at det igen er dagen, dagen før, så har vi her strikket en lille guide sammen til at finde årets gave til en sej mor der fortjener forkælelse søndag d. 8 maj på mors dag. 

Du kan gå i to forskellige retninger, når det kommer til mors dags gaven. Herunder ser du retningerne, nemlig velvære og interiør:

Velvære et sikkert hit

Giv smukt interiør der vil pynte

Mors dag d 8 maj skal huskes hvis man ønsker at forkæle en skøn mor med en dejlig gave, og uanset om det er din mor, svigermor, mormor eller veninde der er en sej mor, så kan du lade dig inspirere herunder til den perfekte gave, der holder meget længere end blomster og chokolade.

Velvære et sikkert hit

De fleste mødre kunne altid bruge lidt ekstra selvforkælelse og lidt ekstra tid til sig selv. Det gør velvære og selvforkælelse til en oplagt gave til mors dag. Her kan en lækker creme, bodyscrub, smuk håndcreme eller ansigtsmaske være oplagt. Du kan eventuelt sammensætte en lille pakke, så der er til et lille forkælelsesritual til den kære mor. Fx kan et sæt med en lækker Meraki håndsæbe og håndcreme der smukt vil pynte ved vasken være oplagt, eller måske nogle lækre fugtgivende strømper samt en lækker fodcreme, eller en bodyscrub samt en lækker kropsolie. Hvad end du syntes den heldige mor skal modtage, og som lige netop hun vil få gavn af og se som et lækkert afslappende øjeblik. Se fx disse favoritter fra Meraki, de kunne være oplagte at bruge til mors dag!

 

 

Meraki

På billedet: Meraki Gaveæske i Tangled Woods, Meraki Gaveæske i Northern dawn

Giv smukt interiør der vil pynte

Hvis du kender boligstilen hos din heldige modtager af din mors dag gave, kan et smukt stykke interiør være en genial gave. En flot glasvase, unik lysestage eller lækker bakke, kan holde altid og vil stå og pynte smukt i mange år, med minde om at det var en gave fra mors dag. En helt oplagt gave kan være en smuk vase sammen med en buket blomster, så er den lige klar til at stå og pynte og når blomsterne ikke kan mere, så har den heldige mor stadig den smukke vase hun kan blive ved at købe nye blomster til. En vase er langt hen af vejen et sikkert hit, og du kan se en række favoritter til mors dag lige her.

 

 

House Doctor vaser

På billedet: Chazia glasvase i brun fra House Doctor, Hübsch Elements glasvase i rav - stor, Hübsch Elements glasvase i rav - medium, Hübsch Elements glasvase i rav - lille, Airy glasvase i sennepsgul fra House Doctor

Til de lidt modigere kan du give en mere trendbaseret gave og satse på tidens krystal lysestager sammensat med de meget moderne snoede og farvede stearinlys. Denne gave vil falde i god jord hos den bolig interesserede modtager der ikke er bange for lidt farve eller mere opsigtsvækkende interiør. Men generelt skal du ikke være bange for at give farver eller mere opmærksomhedskrævende interiør gaver, da de typisk falder i god jord, og måske den heldige mor får taget første skridt til lidt flere farver derhjemme.

Lad dig inspirere af de skønne nyheder fra Hübsch, hvor farverne får fuld gas og de formår at bruge farver på en stadig moderne og klassisk måde, hvor det ikke bliver en farvelade. 

Hübsch lysestager

På billedet: Hübsch krystal lysestage i klar, Hübsch krystal fyrfadsstage i ravgul, Hübsch metal lysestage i lyseblå, Hübsch krystal lysestage i lyserød/gul.

Har du fået gode ideer til årets gave til mor? Ellers kan du kigge forbi vores store kategori hvor at vi har samlet netop alle de gode gave ideer til årets mors dags gave, og ovenikøbet også sammensat en række lækre pakker til netop denne dag. Du sparer penge og slipper for at tænke på besværet, for vi har sammensat nogle af vores populære lysestager med smukke farvede lys, eller flotte sæt af lysestager, så de er lige til at glæde mor på denne dag. Se alle vores mors dag gave ideer her.

 

 

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK