Hjemmekontorets muligheder - Brandavenue.dk

Hjemmekontorets muligheder

Uanset hvad behovet er, skal fordybelse og arbejde være en komfortabel og rar ting derhjemme. For hjemmekontoret er også ofte et opholdsrum, og til forskel fra arbejdspladsen, er det et rum som bør rumme nogle elementer, som gør det nemt for dig at dykke ned i arbejdet, og som stadig er en naturlig del af dit hjem. Men hvordan undgår man det den kedelige kontorstemning, der så nemt kan snige sig ind i sådan et rum? Hvordan skaber man plads til god stil og personlighed igennem sit kontor? 

Hjemmekontorets opdeling

Det er først og fremmest vigtigt, at hjemmearbejde ikke overtager resten af hjemmets rum. Gør derfor plads til et hjemmekontor, som er isoleret fra resten af hjemmets leben. Uanset om du har et værelse for sig selv til kontorindretning, eller et hjørne i et andet værelse, kan ganske få elementer gøre det nemt at opdele kontoret fra det resterende i rummet, og hjemmet.
Monograph opbevaring, kontor

Smukke møbler til hjemmekontoret

Start ud med kontorets vigtigste elementer – møblerne. Møblerne danner rammen om dit hjemmearbejdssted, og komfortable møbler du sidder godt i og ved er derfor essentielt. Fokuser på funktionelle og praktiske løsninger til dit hjemmekontor. Et skrivebord i et enkelt design giver dig muligheden for at tilføje kontorartikler som passer til dine behov, din stil og personlighed. Og netop personlig indretning kan være svært med de klassiske kontormøbler. Men stolen til skrivebordet behøver ikke at være en klassisk kontorstol, og kontorstole behøver ikke ligne et rumskib eller kun være en praktisk foranstaltning - ligeledes findes hylder i alle afskygninger, og kontoropbevaring behøver ikke at være den kedelige brevbakke, så grib muligheden for at bringe din egen smag og indretningsstil ind i en arbejdssetting. En komfortabel lounge stol i blødt velour, en stol i vævet tekstil eller læder, som stadig er funktionel, gør underværker for at komme den kedelig kontorstemning til livs og matche resten af boligens indretning, og ikke mindst skrivebordet.
Monograph æske, opbevaring, kontor
At tilføre liv og indbydende stemning i kontoret kan opnås ved få stykker interiør og boligtilbehør, som giver et dekorativt element til arbejdspladsen, samtidig med at være funktionelle og praktiske løsninger til dine behov når der skal arbejdes. Det handler egentlig om de små detaljer, der skaber en indbydende og levende stemning til din arbejdssetting – lige fra den smukke messing lineal fra Monohraph til opbevaringskasserne og kalenderen. Farver og fine detaljer kan virkelig skabe liv til kontoret, så brug skrivebordets plads til at udstille dine kontorartikler, frem for at gemme dem i skuffen. Ringbind i dusede farver, kuglepennen i messing, opbevaringskasser og glasbeholdere til clips, tape og saksen. Udnyt, at du med dekorative kontorartikler kan drysse en masse personlighed over dit hjemmekontor, og dermed gøre arbejdet til en fornøjelse. Du kan eventuelt bruge en hylde over skrivebordet, hvis du har brug for den ekstra plads.

 Hübsch kommode, kontor, Monograph lampe

Et sidste element, som vi ikke må glemme – skrivebordslampen. Med bordlampen viser du din egen stil og tilføre hjemmekontoret et dekorativt element, som også er smukt at se på, når kontoret ikke er i brug. Dekorér derfor dit skrivebord med en lampe der supplerer din stil. Fra rå og antikt til moderne og skarpt. Lampen skaber ikke blot hygge, men er også et vigtigt element i kontorets funktionelle indretning.  

Så selv om det er en arbejdsplads, er det dit univers og din tid til fordybelse. Gør derfor dit hjemmekontor til et indbydende rum til effektivt arbejde, der matcher din stil, dit tempo og din personlighed, så hjemmearbejdet bliver til en leg. 

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK