Guide til indretning af små badeværelser - Brandavenue.dk

Guide til indretning af små badeværelser

Ved indretning af små badeværelser kan der være mange elementer at tage hensyn til. Et lille badeværelse skaber automatisk nogle afgrænsninger i indretningen, men herunder giver vi dig inspiration og tips til at indrette et lækkert og funktionelt lille badeværelse. Læs hele guiden med 5 punkter så du får det meste ud af indretningen af dit badeværelse.

Sådan indretter du et lille badeværelse

Læs med og få tips til indretning af et lille badeværelse.

1. Møbler til det lille badeværelse

An på hvor småt dit badeværelse er, så er møblerne måske begrænset. Hvis muligt er et skab under din vask altid rart, da du så får mere opbevaring. Der er nogle skabe der er oplagte til lige badeværelset, og her skal du se på hvor meget plads du har. Hvis ikke et underskab er en mulighed kan du kigge efter alternative møbler til dit lille badeværelse. Se fx efter små smalle reoler der kan stå op af væggen, små reolopsatser som nemt kan stå i et hjørne, og alternativt hylder, hvis ikke der er plads på gulvet til nogen opbevaringsmøbler.

indretning af små badeværelser

2. Hylder til små badeværelser

Hylder er oplagte at bruge når du skal indrette et lille badeværelse. Tit kan gulv pladsen være trang, men det problem er du ude over med brugen af smukke design hylder. Brug hylderne på væggen i forskellige højder, og måske du kan udnytte loftshøjden i dit badeværelse og også have nogle hylder helt højt, hvor du kan opbevarer håndklæder og ekstra toiletpapir, som du ikke skal have ned hver dag. Hylder i træ kan give en smuk kontrast til badeværelsesfliser, og ellers kan du også skabe en rød tråd i badeværelset og finde hylder i samme materiale som fx dit armatur, og få efter messing eller metal hylder. 

3. Spejle til små badeværelser

Et spejl er alfa omega i et badeværelse, og især i de små badeværelser kan et spejl være med til at badeværelset føles større. Du bør placere et spejl over din vask, og vær ikke bange for at vælge et lidt større spejl, da et stort spejl kan være med til at skabe skøn dynamik i dit badeværelse. Her kan du nøje vælge et spejl med den ramme du syntes bedst komplimentere din indretning, fx et spejl med træramme eller et spejl med messing ramme, vil se smukt ud på et lille badeværelse.

indretning af små badeværelser

Tip! Hvis du har et smalt og aflang badeværelse, er det en god ide at sætte et spejl på endevæggen, da det med det samme vil få dit badeværelse til at syntes større, det kan fx sagtens være bag dit toilet. Her kan du også med fordel vælge et stort spejl i smukt design.

4. Opbevaring til det lille badeværelse

Når du har et lille badeværelse kan det tit være begrænset med opbevaring, og især hvis ikke du har plads til et skab eller andet møbel. Men du har unægtelig ting der skal opbevares, så du skal tænke i smart opbevaring og ikke mindst praktisk indretning. Tænk i alternativer og brug flotte knager på væggen sammen med kurve med ophæng fx, så får du skøn opbevaring til cremer og sæber, og det naturlige flet ser smukt ud på badeværelset. Du kan også med fordel anvende flettede kurve på dine hylder til håndklæder eller toiletruller. Hvis du ønsker mere farve på badeværelset kan du bruge farvede glas til opbevaring af vatpinde og makeup, eller måske en keramik krukke til tandbørsterne. Du skal ikke være bange for at tilføre mere ”normalt” interiør ud på badeværelset, det vil med det samme give dit badeværelse en anden personlighed og det vil gøre det meget rare at opholde sig derude. 

indretning af små badeværelser

5. Interiør til små badeværelser

Som sagt skal du ikke glemme dekorationen og pynten på badeværelset, for udover møbler, hylder og opbevaring så er det essentielt at få indrettet badeværelset så det passer til resten af dit hjem og så din indretningsstil også ses derude. Dette gøres nemmest med brug af interiør. Når dit badeværelse er småt, er det en god ide at vælge få men gode ting, så gå efter én smukt urtepotte med en grøn plante i, en enkelt messing eller marmor bakke til dine smykker og derudover så fokusere hellere på at udskifte nogle af de ”vante” badeværelsesting – fx har ingen sagt at du behøver et reelt tandbørstekrus til din tandbørste, her kan du vælge et farvet glas, eller en flot lille krukke, det samme med en sæbeskål, vælg en sød keramik skål fx, og hvis du tilføjer en duftfrisker eller et duftlys så er du godt på vej til et velindrettet lille badeværelse.

Vi håber du er blevet klogere og fyldt med inspiration til indretning af det lille badeværelse, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller andet er du altid velkommen til at skrive til os på info@brandavenue.dk.

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK