Lanternernes mange muligheder! - Brandavenue.dk

Lanternernes mange muligheder!

Lanterner ses alle steder lige nu, og lanterner tillader alverdens muligheder for en hyggelig sommer og sensommer stemning.

Mange tænker lanterner som de klassiske ”glasbure” man stiller stearinlys i, men lanterner kommer i så mange andre udformninger og med så mange forskellige muligheder for at integrere dem i din indretning og bolig. Mange lanterner kan fx ikke kun bruges udendørs, men kan også bruges indenfor, og lanterner er derfor ikke forbeholdt de varme måneder. Lanterner kan nemt bruges som dekorative elementer, for at skabe varme og hygge i din indretning, uanset årstid.

Skab hygge inde og ude

Stilen i lanternen, går fra mere råt metal, til varm messing, til simpel glas – og uanset din bolig og indretningsstil, så kan du finde en eller flere lanterner der komplimentere din boligindretning.

Herunder vil vi gå lidt i dybden med de forskellige typer af lanterner og de muligheder de tilbyder, for nogle kan bruges inde, andre kun ude, nogle er oplagte at hænge, enten i et træ for den ultimative have-fest følelse, eller på dekorativt vis i din entre – og andre lanterner kan sættes sammen i flere forkellige størrelser, for et smukt dekorativt element i din stue. Få inspiration til lanterner du får glæde af hele året.

House Doctor lanterne

Natur lanterner

Disse lanterner kendetegnes ved at være i et natur materiale, som rattan, bambus eller lignende, og de har et meget sommerligt, luftigt look og fungere rigitgt godt i de varme måneder eller i et fritidshus for en ferie stemning. Mange forbinder disse natur lanterner i foreksempel rattan, med udendørs fester og ren sommerstemning. Mange af disse har en glas beholder nede i sig, for at sikre at lyset ikke brænder ud eller der er risiko for antænding af lanternen. Disse lanterner kan som oftest bruges både ude og inde, men vær opmærksom på materialerne i bunden, og om lanternen bliver varm ved brug, under bunden.

Af disse natur lanterner kan ses fx Knots lanternen, Ova rattan lanternen eller den fine Grome lanterne. Disse lanterner fra House Doctor.

Glas lanterner

Disse er de mere klassiske lanterner, her ser vi typisk en lanterne med en ramme af metal eller messing, og sider i glas. Disse kan som oftest bruges både inde og ude, og kan bidrage med mange forskellige looks til dit hjem, de kan give en varme og hygge til din indretning, samtidigt med et oftest meget simpelt og let look. Glas siderne giver lanternen en lethed, og denne fungere typisk godt i den nordiske indretning. Disse lanterner kan variere meget i look an på om det er en sort metal farve eller en varm messing farve – og en kombination af de forskellige metaller, kan give nyt liv til din bolig.

Der er mange smukke eksempler på glas lanterner, og de variere fra den fine klassiske til den helt simple Adena lanterne.

Metal lanterner

Lanternerne i metal, messing, og lignende, har ofte et mere robust look og er et indretningselement i sig selv. De har et mere kunstnerisk look, og ofte vil lyset i lanternen skinne mindre igennem eller være fokuseret ud af foreksempel huller eller sprækker i denne lanterne type.

House Doctor lanterne

Udendørs lanterner

Alle lanterner kan bruges udendørs, og de passer perfekt til sommerstemningen på din terrasse, altan eller i haven. Lanterner kan bruges udendørs til at sprede hyggelige lyskilder, og ser dekorative ud i dagstimerne uden tændte lys. Vi anbefaler altid at lanterner der bruges udendørs tages indendøre eller under tag, over natten eller når de ikke bruges, så de ikke ødelægges af fugt eller vand.

Forskellige størrelser lanterner

Der findes mange forskellige størrelser af lanterner, og dette gør det nemt at finde en der passer ind i dit hjem. For uanset om den skal stå på et bord eller fungere på gulvet, kan der findes en rigtig størrelse lanterne.

Oftest kommer den samme type lanterne i flere størrelser, og dette med god grund – for lanterner fungere super godt sammen, og det giver typisk lidt ekstra at have flere lanterner samlet.

Så vær ikke bange for at kombinere størrelserne, for at legende udtryk i din bolig indretning.

House Doctor lanterne

Lanterner fra House Doctor

House Doctor er ekspert i lanterner, og de har dem som fast inventar i enhver kollektion. De bruger aktivt lanternerne som dekorativt element, og kombinere både farver, former og størrelser på lanternerne.

De har mange forskellige lanterner, og vi forhandler et stort udvalg af dem her på BrandAvenue.

Lanternen er det sikre valg

Fordi at lanterner har så mange anvendelsesmuligheder og kan bruges året rundt, er de en sikker investering. Du får et dekorativt element, som kan bruges både med og uden lys i, og som du kan tage med på terrassen til de sene aftentimer og have i vindueskarmen i de kolde måneder.

Lanterner kan pifte enhver indretning op, og bruges med både stearinlys eller LED lys.

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK