Opbevaring til stuen - Brandavenue.dk

Opbevaring til stuen

6 gode måder at skabe opbevaring i din stue

Synes du også det er svært at holde stuen fri for rod og ønsker du en god måde at opbevarer dine ting i stuen? Om stuen er lille eller stor, kan man aldrig få for meget opbevaringsplads. Få styr på dine bøger og nips med en reol eller få legetøjet i kurve og kasser, så du får en mere organiseret stue. Læs med her og få inspiration til 6 gode måder at skabe opbevaring i din stue på.

1. Reoler til opbevaring i stuen

Finder du også bøger alle vegne og kan det være svært at undgå rod i hjemmet? Reoler er en perfekt løsning til at undgå pladsproblemer, gør stuen mere ryddeligt og give dit unikke præg på reolen.
Der findes flere forskellige typer reoler som hver udtrykker noget forskelligt. Ønsker du f.eks. at have en åben reol i din stue, giver det dig mulighed for pynte med mere dekorative nips. En åben reol i stuen kan også hjælpe med at samle bøger og andre genstande for at skabe en hyggelig stemning. Ved at have disse muligheder ved en åben reol, giver det dig også adgang til at sætte et mere personligt og unikt præg på reolen men også i stuen som helhed. Hvis du ønsker at din reol skal være mere lukket af og kun skal være til praktisk brug og opbevaring, kan du sagtens vælge en reol med skuffer eller låger. På den måde kan du nemt gemme dit rod væk og give stuen et mere simpelt og ryddeligt udtryk. Om du er mere til det ene eller det andet, er reoler generelt en fantastisk måde at opbevare dine ting på. Du kan selv vælge hvilken vej du vil gå og kun fantasien sætter grænser.

Opbevaring i stuen

2. Hylder til pynt og praktisk opbevaring

Hvis manglen på opbevaring er stor, kan du også gøre brug af stuens vægge. Mange bruger hylder for at dekorere væggene, men de kan bestemt også bruges til opbevaringsplads. Væghylder kan både bruges til opbevaring af dine flotte nips, men du vil også kunne have plads til en mindre opbevaringskasse eller kurv. Denne opbevaringskasse kan indeholde mindre ting, som du måske ikke vil have liggende i stuen. Dog er mulighederne mange i forhold til hvilken slag hylde det skal være og hvilket materiale hylden skal være i. An på din indretningsstil, kan du gå efter et naturligt udtryk med væghylder i træ eller bryde indretningen med moderne metal hylder. F.eks. kan din stue prydes med Fari hyldesystem fra House Doctor, som er et opbevaringssystem der giver dig mulighed for både at have flere hylder i kombination med kurve som også kan laves om til et skrivebord. Fari hyldesystem er i materialet stål, hvilket også kan hjælpe med at gøre din indretning mere rå. Hvis du ønsker at dine hylder skal udtrykke mere hygge og varme, kan du naturligvis også gå efter en hylde af træ. Her skaber du en naturlig og hyggelig stemning i din stue.

3. Vitrineskab til opbevaring i stuen

Vitrineskabet har førhen kun opbevaret det fine stel i de danske hjem, men i dag er det også til opbevaring af fine nips og andre pynteting. I den moderne indretning kan vitrineskabet derfor ligne en form for “kunstudstilling”, da du igennem glaslågerne kan se fine nips, vinglas og stel. Dog er mulighederne mange når det kommer til både vitrineskabet men også det helt almindelige skab. Både vitrineskabe og almindelige skabe kommer i mange forskellige farver og materialer, så hvis du vil have et skab som udtrykker hygge og moderne indretning, kan du gå efter en mere mørk og varm farve såsom egetræ eller aske. Men ønsker du et vitrineskab som udviser en mere minimalistisk indretning, kan du gå efter en hvid eller beige farve. Yderligere kan du også få vitrineskabe med forskellige glas materialer, alt efter om det skal være et normalt glas eller et mere robust glas. Men uanset farve eller materiale, giver vitrineskabet dig mange muligheder i stuen - både opbevarings-mæssigt, men også i forhold til udtrykket i rummet.

Opbevaring i stuen

4. Kommode til praktisk opbevaring

Mangler du en opbevaringsløsning som både er praktisk, men hvor du også kan stille nips og pynteting på, er kommoden eller en skænk et must have. Her har du mulighed for at opbevarer meget, stort som småt, samtidig med at det pynter flot i din stue. Udvalget af kommoder er stort, derfor vil det også være nemt at finde en kommode i lige præcis det materiale og farve som passer til din indretning. Du kan også som nævnt, placere nips, en bordlampe eller en vase ovenpå kommoden for at gøre kommoden endnu mere dekorativ i stuen. Har du måske ikke behov for så meget opbevaring, kan du også vælge at gå med et konsolbord. Konsolbordet er typisk ikke så stort, hvilket vil sige at det ikke optager særligt meget plads og udviser derfor også et mere simpelt og klassisk udtryk. Der er typisk 1 eller 2 skuffer, hvilket også betyder at der mest er plads til de mindre ting. Her vil du dog også kunne gøre konsolbordet mere dekorativt med pynteting, en bordlampe og et spejl hængende hen over.

5. Sofabord med opbevaring i

Sofabordet behøves ikke kun at blive brugt til at stille glasset eller tallerkenen på når du sidder i sofaen. Det kan faktisk også være en løsning til opbevaring i din stue. Har du et sofabord med en hylde under, kan du faktisk bruge denne hylde til opbevaring. Det kan være til alt fra magasiner, bøger og andre nips. Dog behøves du heller ikke at fylde hylden op men derimod blot placere en lille opbevaringskasse eller kurv, da det kan skabe et mere simpelt og stilfuldt udtryk i din stue, samtidigt med at du får en opbevaringsmulighed.

Opbevaring i stuen

6. Opbevaring i kasser og kurve

Kan du opleve at legetøjet hurtigt kommer til at flyde i din stue? Og ønsker du en smartere måde at kunne opbevare det og andre ting på? Her er kasser og kurve ideelle til opbevaring af både legetøj men også andre ting du gerne vil have opbevaret i stuen. Det er ikke kun praktisk men kan også være en dekorativ tilføjelse til stuen. Der er kurve i flere forskellige materialer og hvert materiale giver et specifikt udtryk til stuen. Ønsker du f.eks. en kurv i bambus og rattan vævning, giver materialet stuen et mere naturligt og varmt look. Skal det være en kurv i jern, giver materialet stuen et mere industrielt og rustikt look. Materialet skal derfor overvejes i forhold til hvilket udtryk du ønsker skal være gennemgående i din stue og indretning. Har du brug for opbevaring til at organisere dine vigtige papirer eller ting i hjemmet, kan kasser måske være løsningen for dig. Kasser hjælper dig altså med at organisere, strukturer og skabe opbevaringsmuligheder for dig. Foruden at være en praktisk kasse i stuen, kan kassen også hjælpe med lidt ekstra tilføjelse af dekoration i stuen. Både kasser og kurve er en nem måde at få styr på sine ting.

Vi håber at du er blevet klogere på nogle smarte opbevaringsløsninger til din stue. Bliv inspireret til endnu mere flot opbevaring til hjemmet og se alt i smart opbevaring og opbevaringsmøbler her online hos BrandAvenue.

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK