Pynt op til julen | Brandavenue.dk

Pynt op til julen

December invitere til hygge, med julebagning og julemusik. Og ikke at forglemme julepynten. Julepynten er essentiel for at opnå den helt rigtige julestemning i hjemmet. Derfor guider vi dig igennem, hvordan du kan bruge årets trends, så julestemningen rigtigt kan indfinde sig hjemme hos dig.

Julen er nostalgisk og fornyende på en og samme tid

Julen 2021 er karakteriseret af særligt tre store trends. Dette er året hvor julepynten på den ene side er præget af nostalgi og på den anden side er begyndt at udfordre de klassiske julefarver. To modsætninger, som dog går rigtigt godt i spænd med hinanden.
Derudover har naturen fået en blivende plads i vores julepynt, hvilket er en af de største og mest gennemgående trends i julen 2021, og indretning generelt. Læs med, når vi gennemgår, hvordan du kan kombinere og bruge disse trends i din indretning.

julepynt 2021

Inviter naturen ind i julestuen

En af de helt store juletrends i 2021 er at bruge naturens elementer i julepynten. Et klassisk sted at bruge naturen er i juledekorationerne og alt det kræver er lidt ler, og et fint lys, ellers kan du lade fantasien bestemme resten. Gør en hyggelig tur ud af det og gå på opdagelse i naturen med familien eller vennerne og find selv naturens pynt. Hvis en tur i skoven ikke er dig, eller du bare ikke når det, bliver du hjulpet godt på vej af de fine jule kogler fra House Doctor med smukt sølv glimmer, lige til at bruge i årets juledekoration eller sammen med julepynten. En anden måde at pynte op med mere naturlige elementer er grene og kogler, enten kan du købe nogle forgyldte kogler fx, eller finde grene i naturen.

Vil man selv ud og lede efter pynten, foreslår vi at man særligt kigger efter kogler og nødder til at pynte ens dekoration med, men også smukke tørrede blade tager sig virkelig godt ud i årets juledekorationer.

Er du mere til farve og glitter, kan man let pifte juledekorationen op, ved at male krankoglerne eller give dem drys glimmer. Man kan også købe House Doctors julegrene, som netop forener naturen med julens glitter, og vil stå rigtigt godt sammen med de grønne og brune farver naturen byder på.

Top dekorationen af med lidt eukalyptus for at få et lidt mere moderne look. Og så er du helt klar til at starte nedtællingen til d. 24 December. En anden god måde, at gøre naturen en naturlig del af din indretning er ved at pynte julebordet med gran, grene med bær eller eukalyptus. Det vil få et hvert julebord til at fremstå ekstra elegant og smukt.

Uanset hvilken stil du er til, vil du let kunne bringe naturen indenfor i julepynten.

julepynt 2021

Udfordre de klassiske julefarver

En anden trend som virkelig har fået fart under vingerne er brugen af sjove og mindre klassiske farver til julepynten. De klassiske julefarver har i høj grad bestået af særligt grøn og rød, med lidt guld og sølv ind til at spice det lidt op. Det har dog ændret sig, og i 2021 skal vi i stedet begynde at tænke i nye baner. Man kan derfor sagtens pynte op med brugen af pasteller, eller hvis man er til lidt mørkere og krydrede farver kan man finde bordeaux eller karry gult julepynt. Kun din fantasi sætter grænser for farvevalgene. Tænk gerne ind i, hvordan julepynten kan passe til din boligindretning. På den måde får du også mere lyst til at pynte op og det bliver ikke så brydende et element i din indretning.

Særligt med juletræspynten kan man overveje at gå en anden vej, end man traditionelt ville. Med en opblødning af de traditionelle farver, giver det en en langt større palette af farver at arbejde med, hvorfor du let kan nyde at pynte op med nye farver, uanset om du er til et moderne træ eller mere klassisk julepynt. Man kunne for eksempel gå all in på pastelfarver eller pynte træet med nogle af de flotte materialer som er oppe i tiden. Det kunne for eksempel være med smukke metalkugler eller velourkugler i flotte farver.

Ønsker man ikke at have et juletræ, kan man også hænge årets julekugler på en troldgren eller en anden gren fra naturen.På den måde får du også kombineret de to trends og får både lidt natur ind og udfordret julepyntens farver. Placer fx en stor smuk gren i en stor vase og pynt den med kugler, så skaber du nemt et julet stilleben i dit hjem.

julepynt 2021

Har du ikke lyst til at skifte hele samlingen af julepynt ud, kan du med succes kigge dine gemmer igennem, og se hvilke farver der kunne komplimentere den julepynt, du allerede har. For eksempel går messing kugler utroligt smukt i spænd med røde kugler og man kunne skabe et smukt tre med hvide og ravgule kugler. 

Kig gemmerne igennem

Til slut kan du krydre din julepyntning med noget ældre julepynt fra gemmerne. Nostalgi er en trend, som vi særlig har set i boligindretningen de seneste år. Det er en trend, som også begynder at slå igennem i årets juletrends og får dit hjem til at fremstå mere unikt. På den måde er og bliver julen også nostalgisk.

Derfor er det bedste råd at kigge gemmerne igennem, om du har noget gammelt julepynt fra din egen barndom eller tidligere. Mangler den gamle nøddeknækker en arm eller lignende er dette kun charmerende.

Uanset om du er til den klassiske jul eller moderne jul, kan alle være med på årets jule trends. Det vigtigste er at du vælger ud og tilpasser dem efter din egen stil.

Tip! Har du svært ved at vide hvordan du pynter dit hjem? Brug vaser, fade og skåle du allerede har og tænk i at fylde dem med kugler eller lave opsatser med dem med grene, så kan du skabe små oaser af jul rundt omkring i hjemmet uden kroge i loftet osv.

Indsend en kommentar