Pynt op til julen - Brandavenue.dk

Pynt op til julen

December inviterer til hygge med julebagning, varme stearinlys og julemusik. Og ej at forglemme julepynten, der er essentiel for at opnå den helt rigtige julestemning i hjemmet. For nogen er det rart at følge deres faste traditioner hvert år: At det er det samme julepynt, man hænger på træet, det samme lækre måltid man spiser juleaften og de samme smukke designs man tager udgangspunkt i til juledekorationen.

Hvis du ønsker lidt inspiration til at pifte traditionen op og at skabe et lidt mere moderne hjem, så er der hjælp at hente. Her guider vi dig igennem nogle gode idéer og relevante trends, så julestemningen rigtigt kan indfinde sig hos dig – uanset hvordan du definerer den.

 

julepynt 2021

Invitér naturen ind i julestuen

En af de helt store juletrends i 2021 er at bruge naturens elementer i julepynten. En af klassikerne, der vender tilbage hvert år, er juledekorationen: Alt det kræver, er lidt ler og et fint lys, og så kan du ellers lade fantasien bestemme resten. Tag på en hyggelig tur og gå på opdagelse i naturen med familien eller vennerne og find selv naturens pynt. Når du alligevel skal ud og lede efter pynten, foreslår vi, at du særligt kigger efter kogler, grene og nødder til at pynte din dekoration med. Også smukke tørrede blomster og blade ser godt ud i en juledekoration.

Hvis en tur i skoven ikke lige er noget for dig, eller du måske bare ikke har tid, kan du blive hjulpet godt på vej af de fine julekogler fra House Doctor med fint glimmer, lige til at bruge i årets juledekoration eller sammen med julepynten. Er du til farver og glitter, kan du let pifte juledekorationen op ved at male nogle almindelige grankogler eller give dem et ekstra drys glimmer. Du kan også købe House Doctors julegrene, som netop forener naturen med julens glitter, og vil stå rigtigt godt sammen med de grønne og brune farver, som naturen byder på.

Sørg for at tage dig god tid og hygge dig med at lave din juledekoration. Og så er du pludselig klar til at starte nedtællingen til d. 24. december.

julepynt 2021

Genopfind de klassiske julefarver

En af de andre juletrends i 2021, som efterhånden virkelig har fået luft under vingerne, er brugen af sjove og mindre klassiske farver til julepynten. Julens farver i 2021 er de samme, som det har været i mange år: Rød og grøn pryder stadig gaderne og hjemmene mest. Og hvis det er de farver, du bedst kan lide, så brug dem lige så meget du vil. Det kan også være, at du ønsker lidt forandring og at udfordre det klassiske udtryk, man forbinder med julen, med nogle andre ting. Så hvis du leder efter inspiration til noget, der kan bryde lidt med de klassiske traditioner, så er der heldigvis lidt hjælp at hente.

Der er flere juletrends i 2021, som du sagtens kan bruge til inspiration til din indretningsstil. En nem og sikker løsning er at tilføje julepynt i guld, sølv eller bronze til din samling. Det kan nemlig nemt sættes sammen med rød og grøn, uden at det skaber alt for store kontraster. Hvis du leder efter noget mere drastisk, kan du gå på jagt efter pynt i pastelfarver eller mere atypiske julefarver som bordeaux eller en varm gul. Kun din fantasi sætter grænser for farvevalgene. Tænk gerne over, hvordan julepynten kan passe til din boligindretning. På den måde får du også mere lyst til at pynte op, og det bliver ikke så ukarakteristisk et element i din indretning.

Særligt med juletræspynten kan du overveje at gå en anden vej, end man ellers traditionelt ville. Hvis det at pynte op i pastelfarver er en idé, der er noget for dig, kunne du pynte træet med flere pastelfarvede juleting, gerne kombineret med guld og sølv. Du kunne også vælge nogle materialer i moderne designs, som også trender netop nu: for eksempel metal- eller velourkugler i indbydende farver.

Ønsker du ikke at have et juletræ i dit hjem, kan du også hænge årets julekugler på en troldgren eller en anden gren fra naturen. På den måde får du også kombineret to af tidens største trends: Du får både lidt af naturen inviteret indenfor, og du udfordrer julepyntens farver. Du kan eksempelvis sætte en gren i en stor vase og pynte den med kugler - så skaber du nemt et julet stilleben i dit hjem.

julepynt 2021

Kig gemmerne igennnem

Som en sidste idé kan du genbruge det julepynt, du har i gemmerne, men i en ny og anderledes kontekst. Nostalgi er en tendens, som vi særligt har set i boligindretningen de seneste år. Det begynder også at slå igennem i årets juletrends og kan også dit hjem til at fremstå mere unikt. På den måde er og bliver julen også nostalgisk.

Har du ikke lyst til at skifte hele samlingen af julepynt ud, kan du nemt kigge gemmerne igennem, og se hvilke eventuelle nye farver der kunne komplimentere det julepynt, du allerede har. For eksempel går messingkugler utrolig smukt i spænd med røde kugler, og hvis du har nogle hvide julekugler, kan du købe nogle ravgule kugler som et anderledes og flot match.

Et andet eksempel er, hvis du har et stykke julepynt, der forestiller en lille fugl, kan du prøve at finde noget nyt pynt, som passer godt sammen med fuglen. Det kunne enten være i forhold til farvetema, materialet eller at du måske finder en ny juleting, der forestiller et andet dyr. Har du et stykke julepynt, der forestiller trommer, som du kan hænge på juletræet, kunne du lede efter julepynt, der forestiller andre instrumenter – en violin eller et horn, for eksempel.

Derfor er det bedste råd at kigge din samling efter for idéer. Det er også meget charmerende, hvis du har noget julepynt fra din barndom eller noget, du har arvet fra andre familiemedlemmer. Mangler den gamle nøddeknækker en arm eller lignende, er det faktisk bare mere nostalgisk. Og husk, at hjerter og stjerner aldrig går af mode – og dét er af en grund.

Uanset om du er til den klassiske eller moderne jul, kan alle være med på disse juletrends. Det vigtigste er, at du tilpasser dem efter din egen stil. Det er trods alt dit hjem.

Tip! Har du svært ved at vide, hvordan du pynter dit hjem? Brug vaser, fade og skåle du allerede har og fyld dem med kugler, grankogler eller lave opsatser med dem med grene, så kan du skabe små oaser af jul rundt omkring i hjemmet uden kroge i loftet.

 

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK