Selvforkælelse med hjemmespa - Brandavenue.dk

Selvforkælelse med hjemmespa

Det bliver stille og rolig koldere udenfor, og det er oplagt at tænke selvforkælelse ind i den kolde tid vi går i møde. Vi skal besøge badeværelset og bringe konceptet hjemmespa til virkelighed på de kvadratmeter, som måske normalt ikke forbindes med et kurbad eller dér hvor du i ro og mag nyder en ansigtsbehandling.

Bring spaen ind i dit eget hjem 

Uanset størrelsen på dit badeværelse, er det i virkeligheden få ting der nemt kan skabe følelsen af velvære og indre ro. For hjemmespa handler om at træde ind i et personligt rum, hvor vi kommer i kontakt med krop og sind. Det er også et rum hvor vi kan tillade os selv at flygte fra hverdagens støj, stress og uendelige gøremål. Det er vigtigt at tænke denne hverdags velvære ind i indretningen af sit hjem, og i særdeleshed i badeværelset, for på den måde nemmere at kunne gå i hjemmespa mode når det er tiltrængt.

 

På billedet: Meraki diffuser, vivid shades, Meraki bakke & Meraki håndsæbe, tangled woods - Meraki bodyscrub.

Guide til de essentielle spa steps

Så hvad skal der egentlig indgå i den perfekte hjemmespa? Om du så kun har tid til fem minutters hurtig pause med pleje inden sengetid, eller måske er velsignet med en fridag, så er stemningen i rummet første step, og en hjemme spa oplevelse behøver ikke at være i 10 steps og tage en helt dag. Spa oplevelsen er til for at give dig en blanding af termisk stimulation samt følelsen af renhed, ro og velvære.

1: Spa stemningen 

  Først sæt den stemning, som du har brug for til dit personlige frirum på badeværelset. Sæt lavmeldt musik på, tænd et lækkert duftlys og nyd de autentiske noter af duften der fylder rummet. Her skal du gå efter milde dufte fra duftlys som sender dig ned i tempo og får roen frem. Foreksempel de milde dufte fra Meraki.

 2: Velvære for krop og ansigt

Et lækkert bad er en oplagt start til din hjemmespa på badeværelset. Du har måske ligget afslappet i badekaret, eller bare rendt bruseren over dig. Uanset, er de plejende hudpleje produkter et must for din følelse af velvære i en hjemmespa.

Der findes et hav af muligheder for krops- og ansigtspleje, og heldigvis er det nemt at finde nogle fantastiske produkter, inspireret af den skandinaviske, rå æstetik og baseret på naturens rene vidundermidler. Fokuser på rene ingredienser gerne tilsat naturlige dufte, som plejer dit sind lige så meget som din hud. Gå foreksempel på udkig i det fine udvalg af hudpleje fra Meraki.
I badet eller efter, kan du bruge en eksfolierende scrub til krop og ansigt og optimalt set efterfulgt af en badesalt til afspænding.

En velduftende showergel med naturlige ingredienser gør huden silkeblød og mættet. Der er et kæmpe udvalg af hudpleje, du skal vælge netop det der giver dig den ønskede effekt og som bringer dig tættere på velvære. Forsøg at have nogle få plejeprodukter til netop hjemmespaen, nogle hudpleje produkter, såsom en eksfolierende sæbe, lækker body butter eller ansigtsmaske - nogle plejeprodukter du kun bruger når du har lidt ekstra tid, og som er afsat dine velvære øjeblikke i din hjemmespa. 

Når du har plejet din hud, ekfolieret, sæbet og badet den, er det næste skridt typisk hudpleje i form af creme og olie. Pleje og næring til ansigt og krop er vigtigt for, at huden forbliver vores ven gennem livet. Derfor skal vi også forkæle den med alt hvad den behøver af lækker hudpleje. Afslut med at tage ned fra badeværelseshylden og stryg dit ansigt og din krop med naturlige og velduftende hudpleje og ansigtspleje med naturlige og virksomme ingredienser.

 

På billedet: Meraki Shampoo, pure Meraki difusser, verbena drizzle - Meraki håndklæder Meraki multiolie 

3: Fuldend spaoplevelsen med bløde tekstiler 

Glem ikke detaljerne i din hjemmespa, for den bedste følelse er at træde ud af badet og pakke sig ind i lækre, bløde tekstiler der smyger sig om kroppen.

Så pak det stive og forvaskede håndklæde væk og tillad dig i stedet at gøre din hjemmespa mere luksuriøs med stilfulde, lækre håndklæder i naturmaterialer og bomuld. Eller måske en lækker morgenkåbe? Håndklæder er uanset et vigtigt redskab på badeværelset. Vi bruger dem non-stop og de fylder i rummet. Derfor er håndklæder en perfekt finish til badet og samler indretningen, samtidig med at være lækre i brug. Så benyt muligheden for at have nogle både bløde og smukke håndklæder hængende på badeværelset - se foreksempel de fine hvide håndklæder fra Meraki.  

Vores små hverdagspauser kan have stor effekt på vores energi – og her er hjemmespa din ven. Så giv dig god tid i din afslappende oase. Du vil være dig selv taknemmelig for dette lille ritual. 
Mangler din oase for hjemmespa en opdatering? Så læs med her og få inspiration til indretning af et lille badeværelse.

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK