Terrazzo hitter - Brandavenue.dk

Terrazzo hitter

Terazzo er en af de nye go-to materialer ved de danske bolig huse, og det er forståeligt. Terrazzo er både smukt og med dybde samtidligt med at materialet giver natur referencer og ofte giver et mere organisk udtryk. Læs mere om hit materialet herunder!

Hvad er terrazzo?

Terrazzos smukke og unikke udtryk kommer af at de ofte er mere tilfældige blandinger, og de flotte udtryk kommer af en blanding af cement og som oftest marmorskærver. Dette formes og slibes og deraf får man de smukke terrazzo elementer i indretningen i lysestager, terrazzo ure, borde, spejle og andet smukt interiør i terrazzo.

hübsch terrazzo

Vi ser terrazzo alle steder lige nu og terrazzo kommer i et hav af farver, udtryk og anvendelsesmuligheder, og det lader til kun at være fantasien der sætter grænser når de danske designere bruger det smukke materiale til indretning og interiør.

Terrazzo interiør skaber kontraster

Terrazzo interiør spiller smukt sammen med andre farver og passer i de fleste indretningsstile. Lad et smukt farvet terrazzo ur lyse op i en mere farvefattig indretning eller lad smukke terrazzo lysestage spille sammen med farvet glas og andre flotte materialer.

Brug smukt terrazzo interiør sammen med tidens metaller, de flotte mønstre i terrazzo spiller smukt sammen med messing eller kobber, og de fine kontraster giver et spil i indretningen.

Vær ikke bange for at lege med udtrykkene og kombiner gerne terrazzo med andre farver, former og udtryk.

Terrazzo i samspil med natur trenden

Brugen af terrazzo i interiør spiller godt overens med sidste års natur trend, og de fine terrazzo mønstre giver referencer til naturen og det mere tilfældige i indretningen. Terazzo vil, an på hvordan det er lavet, have et tilfældigt mønster der kan minde om granit, og det giver derfor stærke referencer til naturen og det smukke i det. Interiør i natur trenden inden for bolig, har været præget af de naturlige materialer, men også farvevalget og udformningen - her laver terrazzo en god bro mellem det meget naturlige og mere farvedæmpede, lidt tilfældige og naturskabte og så de mere moderne bolig trends der ses med farver og udtryk. På den måde indfanger terrazzo virkeligt flere trends inden for bolig og det er et materiale man rolig kan kigge efter flere smukke bolig artikler i. Lækkert interiør i terrazzo vil være med til at give dit hjem et mere personlig og uformelt udtryk og der er ingen grænser for brugen af det fine terrazzo interiør.

Hübsch terrazzo

Terrazzo lyestager hitter

Hvis vi skal fremhæve et enkeltstående produkt i terrazzo der virkeligt har vundet frem, er det de mange fine lysestager i terrazzo. Samspillet med tidens farvede stearinlys og den varme og hygge lys giver, med det mere rå udseendede terrazzo har virkeligt lagt an til mange fine designs, og lysestager i terazzo er en perfekt måde at fx teste trenden i ens hjem, hvis man ikke helt har mod på et større item.

Se fx de fine terrazzo lysestager fra Hübsch her.

Design interiør i terrazzo

Især danske Hübsch har taget terrazzo til sig i både sidste kollektion og i deres nyeste bolig kollektion. De bruger det smukke materiale i bakker, ure, fade, spejle, lysetstager og bordplader.

De viser hvordan det smukke terrazzo er flot kontrast til messing, og hvordan det giver flot farvespil an på sammensætningen og farverne. Hübsch har lavet lækkert interiør i terrazzo i flere farver, men har hældt mest til de beige og natur farver, hvilket med de fine glintende marmorsplinter giver smukt spil og understøtter det mere underspillede terrazzo interiør.

Terrazzo i hele hjemmet

Terrazzo har indtaget bolig scenen med storm og ses alle steder, og for de mere modige er terrazzo også anvendt på vægge i køkkenet og badeværelser, eller som bordplader på spisebordet eller i mere bestandte sofaborde. Terrazzo har også overtaget fine detaljer på borde og hele bordplader, hvor vi før så marmor anvendt i stor stil. Så terrazzo er bestemt ikke kun til interiør, men kan også bruges på større flader - og holdbarheden af dette kan da også leve op til andre støbte bordplader fx.

Hübsch terrazzo

Så du skal ikke være bange for at overgøre det, da det nærmest ikke kan lade sig gøre. Lad dig inspirere af det aktuelle terrazzo interiør til en mere rolig terrazzo start i din indretning herunder.

Bolig trends i 2021

Vi kommer løbende til at tage fat i de aktuelle bolig trends for det nye år, og vi glæder os til at se hvad det nye år bringer i forhold til bolig scenen. Lækkert design interiør og møbler har været meget i fokus, og mange har ønsket at opdatere og fornye deres hjem, hvilket har lagt an til flere nye trends og til flere spirende boligentutiaster. Vi tror på et farverigt og kreativt bolig univers for 2021, og vil løbende opdatere dig på de fine trends - både de store og små.

Indsend en kommentar

 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK
 • Eksempel på produkttitel

  Eksempel på produkttitel

  Forhandler:
  Forhandler
  Normalpris
  19,99 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  19,99 DKK