Inspiration til dig og din bolig

Indret et indbydende hjemmekontor

Indret et indbydende hjemmekontor

Hjemmearbejde er blevet en større del af manges arbejdsliv, og mange har også fundet ud af vigtigheden af et godt arbejdsmiljø derhjemme - netop også for at kunne skille arbejde og fritid fra hinanden. Vi har mange forskellige behov og vaner når vi arbejder hjemme, og et hjemmekontor kan være en reel arbejdsplads, eller et sted for kreativ udfoldelse eller der, hvor praktiske ting i hjemmet ordnes. 

Roon & Rahn på BrandAvenue!

Roon & Rahn på BrandAvenue!

Vi byder Roon & Rahn velkommen på BrandAvenue. Deres univers er bygget op om smukke håndlavede møbler til entreen, i lækkert massivt egetræ fra europa. Design duoen der står bag Roon & Rahn er nytænkende, innovative og så går de aldrig på kompromis med hverken funktionalitet eller design.

Caroline Kamp

Caroline Kamp

Til daglig bor Caroline i en charmerende, ældre treværelses lejlighed på Amager. Det vigtigste for Caroline er at skabe et indbydende hjem, fuld af varme og hjerterum. Men det skal samtidigt fungere som et rolig space, og et frirum efter en travl dag. Carolines lejlighed emmer af en nordisk boheme stil, og ethvert rum er indrettet med tanke på at kreativiteten og tankerne kan få lov at flyde.   

10 prisvenlige favoritter til at opdatere dit hjem!

10 prisvenlige favoritter til at opdatere dit hjem!

Trænger dit hjem til en opdatering? Skal der ske noget nyt? Som oftest kan du ændre udtrykket i dit hjem med ganske få ændringer, og lidt tilføjelse af farve, en ny måde at opbevarer eller en lille hverdags luksus ting, kan ændre meget i dit hjem og din indretning. Læs med herunder og se vores bud på de 10 favoritter lige nu, der lynhurtigt kan tilføje lidt fornyelse til din indretning.

Få farver ind i dit hjem

Få farver ind i dit hjem

Bring flere farver ind i din bolig indretning! Farver giver glæde og farver understøtter din personlige indretning. Så uanset om du er farveglad eller farveforskrækket, så kan du læse med her og...

Bring naturen indenfor!

Bring naturen indenfor!

Tænk bambus opbevaring, natur lanterner og hør duge. Så har du essensen af den nyeste trend inden for bolig indretning! I dette indlæg guider vi dig til at få elementer af denne lækre trend ind i din...