Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 499,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Inspiration til dig og din bolig

Gaveguide: Mors dag

Gaveguide: Mors dag

Så blev det igen mors dag, og mens nogle allerede har købt gaven, nogle har glemt den og andre først finder ud af at det igen er dagen, dagen før, så har vi her strikket en lille guide sammen til at finde årets gave til en sej mor der fortjener forkælelse søndag d. 9 maj på mors dag. 

Picnic i det fri

Picnic i det fri

Tiden er til picnic i det fri, og på en god tur ud med god mad kan et lækkert tæppe, den rette madkurv og en termokande til de varme eller kolde drikke, gøre hele forskellen. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, kan en dag i det fri med madkurven være lige det man trænger til. Uanset om picnic turen går til et nærliggende græsstykke, stranden eller til en skov længere væk, så kan du lade dig inspirere til de vigtige detaljer herunder.

Gør terrassen sommerklar

Gør terrassen sommerklar

Foråret er over os, og nogle dage føles helt sommerlige! Hvis ikke din altan eller terrasse allerede er gjort sommerklar så er tiden inde til det nu. Læs med her og opgrader nemt dit udeområde så du er klar til både dage og aftner ude på bedste vis!  

Funklende krystal lysestager

Funklende krystal lysestager

En af de seneste trends vi har set inden for indretning er lysestager – og så kan man måske hurtigt tænke hvad der er nyt over det, for lysestager har altid været en del af de flestes indretninger, men det bliver taget til helt nye højder her i 2021, hvor lysestager har indtaget så stor en del af interiør scenen. Lysestager i krystal har især været i fokus fra slut sidste år, og de farverige og smukke lysestager er nu at se alle steder

Terrazzo hitter

Terrazzo hitter

Terazzo er en af de nye go-to materialer ved de danske bolig huse, og det er forståeligt. Terrazzo er både smukt og med dybde samtidligt med at materialet giver natur referencer og ofte giver et mere organisk udtryk. Læs mere om hit materialet herunder!  

Bolig tendenser som fortsætter i 2021

Bolig tendenser som fortsætter i 2021

Bedre sent end aldrig! Vi har kigget tilbage på 2020, året hvor danskerne aldrig har været så meget hjemme som der, og året hvor mange har taget et ekstra kig på deres indretning. Der har været nogle klare bolig og interiør tendenser, og vi har gravet de allerbedste frem, og dem som både var et hit det forgangne år, men som også holder langt ind i dette år, vil vi vise dig her!