Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 499,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Inspiration til dig og din bolig

Terrazzo hitter

Terrazzo hitter

Terazzo er en af de nye go-to materialer ved de danske bolig huse, og det er forståeligt. Terrazzo er både smukt og med dybde samtidligt med at materialet giver natur referencer og ofte giver et mere organisk udtryk. Læs mere om hit materialet herunder!  

Bolig tendenser som fortsætter i 2021

Bolig tendenser som fortsætter i 2021

Bedre sent end aldrig! Vi har kigget tilbage på 2020, året hvor danskerne aldrig har været så meget hjemme som der, og året hvor mange har taget et ekstra kig på deres indretning. Der har været nogle klare bolig og interiør tendenser, og vi har gravet de allerbedste frem, og dem som både var et hit det forgangne år, men som også holder langt ind i dette år, vil vi vise dig her!  

Hübsch stue anno 2021

Hübsch stue anno 2021

Hübsch nye kollektion emmer af moderne farver, finurlige detaljer og det tidsløse kombineret med lidt retro fornemmelser, velkommen til Hübsch hjemmet anno 2021, i denne første udgave af Shop the look.

Skab lys i mørket

Skab lys i mørket

Vinteren er kommet, og det betyder også at mørket kommer snigende. Det stiller højere krav til belysningen i hjemmet. Lamper kan helt praktisk bruges til at lyse et rum op, men kan også være med til at skabe lidt mere hygge og stemning i boligindretningen. Det vigtigste er at overveje hvilken funktion den enkelte lampe skal give din boligindretning. Læs med og få inspiration til, hvordan du kan bruge lamper i din boligindretning.

Årets julegave idé til hende

Årets julegave idé til hende

Julegave indkøbene kan være en jungle og det kan være svært at finde lige den korrekte gave til hende man har kær. Uanset om du leder efter en gave til din kæreste, kone, svigermor, mor eller datter har vi kommet med et bud på hvad vi mener er ÅRETS julegaveide. 

Pynt op til julen 2020

Pynt op til julen 2020

December invitere til hygge, med julebagning og julemusik. Og ikke at forglemme julepynten. Julepynten er essentiel for at opnå den helt rigtige julestemning i hjemmet. Derfor guider vi dig igennem, hvordan du kan bruge årets trends, så julestemningen rigtigt kan indfinde sig hjemme hos dig.