Ring til os 93 40 40 86
Fragtfrit t/pakkeshop over 299,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Inspiration til dig og din bolig

Indret med nordisk boheme

Indret med nordisk boheme

Overvejer du fornyelse i din indretning, kan du med rette kigge nærmere på den nordiske boheme indretningsstil, som både er cool, uformel og hyggelig. Med inspiration fra østen og i skøn kombination med nordiske lyse toner, får du en bolig med plads til massere af kreativitet og et uformelt udtryk. Lær mere om den fine indretningsstil her.

Hvilke farver passer sammen

Hvilke farver passer sammen

Har du svært ved at sætte farver sammen, så det bare spiller? Bliver mange farver i dit hjem lidt et kaos, eller undgår du helt farverne, fordi at du ikke ved hvor du skal starte? Vi guider dig her til at kunne sammensætte de rigtige farver, så det på smukkeste vis komplimentere din indretning og de smukke farver du indretter med.

Oprydning i hjemmet - trin for trin

Oprydning i hjemmet - trin for trin

Du kender det helt sikkert, rod i hjemmet. Det er træls at se på og det kan fylde rigtigt meget i både hjemmet og hovedet, når man hele tiden syntes der er noget at rydde op. Det kan virke som en hemsko for hyggen i hjemmet og det ender med at være en ond cirkel, med blot mere rod.

Feng Shui farver i indretningen

Feng Shui farver i indretningen

Sådan bruges den ældgamle kinesiske indretningsfilosofi Feng Shui i dit hjem. Skab et harmonisk hjem med de rigtige farver. Læs med her og bliv klogere på hvordan du opnår positiv energi i dit hjem, ud fra filosofien om Feng Shui.

Tag på picnic ude i det fri

Tag på picnic ude i det fri

Tiden er til picnic i det fri, og på en god tur ud med god mad kan et lækkert tæppe, den rette madkurv og en termokande til de varme eller kolde drikke, gøre hele forskellen. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, kan en dag i det fri med madkurven være lige det man trænger til. Uanset om picnic turen går til et nærliggende græsstykke, stranden eller til en skov længere væk, så kan du lade dig inspirere til de vigtige detaljer herunder.

Gør terrassen sommerklar

Gør terrassen sommerklar

Foråret er over os, og nogle dage føles helt sommerlige! Hvis ikke din altan eller terrasse allerede er gjort sommerklar så er tiden inde til det nu. Læs med her og opgrader nemt dit udeområde så du er klar til både dage og aftner ude på bedste vis!