Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 499,-*
90 dages returret
Den perfekte værtindegave

Den perfekte værtindegave

Vi går festernes tid i møde, og de fleste vil gerne undgå at komme tomhændet til en julefrokost, fest eller julekomsammen. Lad dig herunder inspirere til mere blivende gaver til værten, værtinden eller værtsparret. De penge du ville have brugt på en flaske vin elelr buket blomster kan du komme langt for, og så giver du en lækker gave der er blivende og som værtinden får glæde af længe.

Lige pludseligt sagde kalenderen oktober, hvilket betyder at der er under 3 måneder til jul, og hvor nogle syntes det føles som en evighed er andre allerede gået i gang med at planlægge den søde juletid og de mange gaver og fester den tid som oftest indeholder. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig på vej med gode gaveforslag, for at gøre den søde juletid nemmest mulig for dig.

I denne gaveguide fokusere vi på værtinde gaven – for denne tid vi går i møde er spækket med julefrokoster, komsammener, fester og indehygge, og de færretse ønsker at komme tomhændet til en godt arrangeret fest eller begivenhed.

Giv noget andet end vin og blomster

Det kan være svært at vide hvad man skal tage med til værtinden som værtindegave – og an på hvor godt du kender hende, ham eller værtsprarret kan det være endnu svære. Blomster eller vin kan være den typiske gave, men hvor at blomster jo desværre kun er på lånt tid og vin nogle gange kan syntes helt formålsløst til en julefrokost eller fest med drikkevarer ad libitum, kan en smuk lille interiør genstand eller velvære … være lige det der flader i god jord hos værtinden, og en gave som kan bruges længe.

Herunder kommer vi med 10 gode forslag til den personlige værtindegave som værtinden får glæde af længe, og som alle koster det samme eller minde end en smuk buket eller god flaske vin.

Meraki gaveæske - 199 kr.

Du går aldrig galt i byen med denne lækre gaveæske med lækker håndpleje fra Meraki. Den indeholder en lækker håndsæbe og håndcreme i duftserien northern dawn - den findes også i duftserien Tangled Woods og Harvest Moon. Den vil være et sikkert hit til værtinden, og den koster helt sikkert mindre end en smuk buket blomster. Medbring denne lækre gaveæske til julens fester og vær sikker på at give en lækker, velduftende gave der vil bringe glæde hver dag. 

Hübsch glas med hank - 170 kr.

En skøn værtindegave i en helt anden boldgade - en smuk pakke med 4 fine krus med hank i fine farver, optimal til veninden du deler en masse kaffe med, de her smukke glaskrus vil pynte i ethvert hjem, og med de fine farver, ligger det op til den gode veninde med moderne indretningsstil. Giv de fine krus som værtindegave, og giv en sjov og sød gave, som vil vække glæde på daglig basis. Til en super fin pris, giver du også en gave som imponere uden at koste alverden.

Nicolas Vahé salatbestik - 270 kr.

Skal du hjem til et værtspar der er glade for mad, madlavning og kulinariske oplevelser - vil en gave der støtter op om dette være optimal. Måske du skal hjem til hjemmelavet julefrokost eller lignende, så tag en lækker gave med der vil pynte i køkkenet og som vil vække madglæden hver gang dette smukke salatbestik tages i brug. En lækker gave til værten eller værtsparret, som emmer af lækker mad og madlavning i fokus.

Hübsch glasskål - 110 kr.

Til få penge kan du give en virkeligt smuk og unik glasskål til værtinden eller værtsparret. En virkelig fin gave der vil vække glæde i det moderne hjem der sætter pris på farverige elementer. Glasskålen er i to dele og faktisk kan de to dele bruges særskilt som to skåle - skålen er smuk til madservering som snacks, den kan bruges til smykker eller til nøgler og nips i entreen - med andre ord en multifunktionel gave. Den fine skål fra Hübsch er optimal som værtindegave og kan måske endda give plads til en lille flaske vin ved siden af.

Meraki Duftfrisker - 120 kr.

En velduftende værtindegave som vil falde i god jord hos de fleste. Den fine duftfrisker fra Meraki er både et dekorativt element og yderst velduftende - denne er i duften nordic pine, som er en lækker efterårsduft og helt perfekt til denne sæson. Den vil pynte i alle hjem, og er en lækker gave som værtinden kan placere i hele hjemmet. Den spreder skøn mild duft og vil gøre underværker i soveværelset, badeværelset eller entreen. Et sikker hit til værtinden der sætter pris på lidt velvære og fx også er fan af duftlys. Denne skønne diffuser kommer også i duften scandinavian garden.

Sui Ava hårklemme - 129 kr.

Smukt hårpynt kan de fleste kvinder ikke få for meget af, og det er virkeligt en værtindegave som er forkælende for værtinden. Lækkert hårpynt er optimalt som en lille sød gestus når man ankommer til en af sæsonens fester, og Sui Ava har mange fine spænder og hårklemmer til priser startende ved 29 kr., så der er noget for enhver - en kombi af en buket og et lille spænde, ville også være en lækker mulighed som værtindegave.

House Doctor kalenderlys i glas - 79 kr.

Hvis du ankommer til en julefrokost i november måned kan en julet værtindegave også være en oplagt mulighed. Fx et fint kalenderlys som dette fra House Doctor. Det er i glas og kan derfor nemt fungere for sig selv, men også i en dekoration, med dens fine guldskrift kan værtinden have glæde af det hver dag i december. Det kan være hyggeligt at give en julet værtindegave, og det kan også være nogle smukke julekugler som kan tages frem hvert år og bringe glæde i mange år. Se alt julepynt her.

House Doctor lysestage/lanterne - 115 kr.

Det er sæson til levende lys, og denne lille lanterne er en unik lysestage som vil pynte smukt i evhver indretning. Giv den fine Fhia lanterne fra House Doctor i værtindegave, som et lysende element til den mørke tid. Den kan nemt kombineres med andre lysestager eller stå alene - den vil se smuk ud i vinduet, i entreen eller den kan hænges fra loftet. En sød og fin værtindegave som vil falde i god jord hos de fleste.

Meraki beton bakke - 115 kr.

Denne smukke bakke fra Meraki er efterhånden en bestseller, den har været udsolgt utallige gange, og alene det kunne tyde på at alle ville elske at modtage denne multifunktionelle bakke. Den fine bakke er stor nok til dine favoritter på badeværelset, til krydderier og olier i køkkenet eller til små planter - den er i råt beton look og vil pynte i alle slags indretninger. Den fine beton bakke Meraki er et sikkert og budgetvenligt hit som værtindegave.

 

Meraki opvaskemiddel - 150 kr.

Opvaskemiddel er nok ikke noget mange forbinder med en lækker gave, men så kan denne udgave fra Meraki nok få dig på andre tanker. Den har en skøn duft, er svanemærket og ser smuk ud. Den vil pynte ved vasken og give en trang til at lade opvaskemidlet stå fremme. Denne værtindegave er optimal til kvinden eller værtsparret der har alt, og som sætter pris på et smukt hjem med fint design, hvor alle detaljer er gennemtænkt - ligesom dette opvaskemiddel. Giv denne værtindegave til en som sætter pris på lækre sager og måske som er Meraki fan i forvejen.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar