Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 499,-*
90 dages returret
Eksklusive gaveideer til hende

Eksklusive gaveideer til hende

Vi går gavernes tid i møde, og det kan være en jungle at finde rundt i - her har vi samlet en række eksklusive gave ideer til hende du ønsker at forkæle. Så lad os inspirere dig til lækre gaver til den indretningsglade og stilbevidste kvinde, og giv en gave som vil pynte modtageren hjem længe.

Du kender det sikkert alt for godt, du leder efter den perfekt gave til din mor, søster, kæreste, kone eller en på anden måde vigtig kvinde i dit liv. Det er egentligt ikke budgettet der bestemmer omfanget, du vil bare gerne finde en lækker gave der vil vække glæde hos modtageren - som er kræsen med sin bolig indretning og som overlader intet til tilfældighederne. Bolig og interiør gaver er altid en god ide, og inden for et rimeligt budget er de ofte eksklusive og lækre design objekter, ydermere er det gaver der holder for altid, og som virkeligt kan være personlige, da de er købt med baggrund i at man syntes de passer til modtagerens boligstil og dem. Så se med herunder og lad dig inspirere til en lækker gave til en kvinde der står dig nær.

 

House Doctor bordlampe, grøn marmor - 995 kr.

Smuk og eksklusiv lampe, der vil pynte i alle hjemmets rum. En bordlampe som passer i det moderne hjem, og som kan ændre udtryk an på hvilken pære man vælger at sætte i den. En oplagt gave til kvinden der har alt eller mere til, den vil pynte alle steder og er en lækker lampe man ikke engang behøvede at vide at man manglede. Den vil stå pænt som sengelampe, på skænken i stuen eller i entreen.

House Doctor lysestage, messing - 650 kr. (nedsat til 455 kr.)

Denne lysestage vil vække glæde ved enhver modtager af denne som gave. Det er meget mere end en lysetstage og den fine messing lysestage er lige så meget som et kunstværk. Den vil pynte smukt i en moderne indretning - både en minimalistisk og en mere spraglet, og se smuk ud både med og uden levende lys i. Denne fåes også i sort metal, for et mere råt udtryk.

Hübsch bakke m. spejl - 650 kr.

I den lidt mere modige boldgade, er denne smukke og meget moderne bakke. Bakker har virkeligt fået et indtog i indretningen, og denne smukke bakke vil på grund af dens fine farvede spejle se pæn ud både med og uden noget på. Brug den til servering af weekendens drinks, stil den med smukke bloklys på i stuen eller lad den stå som den er og pynte så fint.

House Doctor vase, 940 kr.

En unik og stor vase, der pynter både med og uden blomster i. Denne lidt overdimensionerede vase er både rå i udtrykket og samtidigt blød og mere feminin grundet dens udformning, som en bølge. Den vil stå smukt i vindueskarmen, på skænken eller i alle hjemmets rum. Et kunstværk der vil falde i god jord hos boligentusiasten der har mod på moderne interiør i hjemmet.

Kodanska glas skål - 479,95

Kodanska har for alvor taget den danske designscene med storm, og deres fine summer kollektion holder til meget mere end blot sommer. De fine glasskåle kan bruges til alt fra mad til pynt, og de mange fine farver er en skøn måde at bringe lidt farve ind i indretningen eller borddækningen. De fine skåle er mundblæste og er fyldte med fine detaljer.

House Doctor lysestage, messing - 700 kr.

En moderne fortolkning af en 6 armet lysestage i klassisk House Doctor antik messing udtryk. Et sikkert gavehit til alle bolig og interiør elskere, og en smuk klassiker at give i gave. Lysestagen passer ind i alle indretninger, og kan både tage hovedrollen på spisebordet, eller pynte smukt i vindueskarmen. Kombiner evt denne gave med tidens farvede stearinlys, for et farverigt og trendy look.

Hübsch bordlampe blå/lyserød - 1100 kr.

Denne unikke bordlampe er virkeligt en gave der kan imponere, den er farverig, modig og trendy og vil passe perfekt til en modtager der er ligeså. Giv et moderne bolig statement til kvinden der elsker finurlige og unikke detaljer i hjemmet, og ikke er bange for farver. Den fine bordlampe er en oplagt gave til den rette modtager, og vil vække glæde i lang tid, som et farverigt element.

House Doctor dekorationsspejl - 1200 kr.

Til kvinden der har alt kan du give et smukt spejl - dette fine dekorationsspejl vil pryde i soveværelset eller stuen, og giver et eksklusivt og lækkert look. Det fine spejl vil give varme og stemning til indretningen, og til den indretnings interesserede kvinde vil det være en fryd at placere dette lækre spejl i hjemmet.

House Doctor lanterne - 550 kr.

Kunstnerisk og anderledes lanterne fra House Doctor. Et design objekt til pynt i hjemmet, selv uden lys i vil den stå som et spændende og moderne interiør aktiv i både det mere minimalistiske hjem og det farverige. En fin detalje der vil lyse op i de mørke tider, og som uden lys vil pynte og tilføje kant til indretningen. Et godt klassisk bud på en lækker gave til kvinden i alle aldre.

 

Plakatfar plakat m. ramme, "vanddans" - 819 kr.

Plakater og billeder er in som aldrig før, og hvis den heldige modtager af din gave har en ledig plads på væggen er en eksklusiv plakat et oplagt valg. Blandt plakatfars fine billeder, der alle er unikke og baseret på egen billeder af Plakarfar, finder du alt fra trendy NYC fader til beroligende vandfald og naturbilleder. Alle plakaterne kommer i ramme, som gør det dejligt bekvemt for både dig og modtager.

 

Lad dig inspirere af vores andre gaveguides her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar