Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 399,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret
Pynt op til julen 2020

Pynt op til julen 2020

December invitere til hygge, med julebagning og julemusik. Og ikke at forglemme julepynten. Julepynten er essentiel for at opnå den helt rigtige julestemning i hjemmet. Derfor guider vi dig igennem, hvordan du kan bruge årets trends, så julestemningen rigtigt kan indfinde sig hjemme hos dig.

Julen er nostalgisk og fornyende på en og samme tid

Julen 2020 er karakteriseret af særligt tre store trends. Dette er året hvor julepynten på den ene side er præget af nostalgi og på den anden side er begyndt at udfordre de klassiske julefarver. To modsætninger, som dog går rigtigt godt spænd i med hinanden.
Derudover har naturen fået en blivende plads i vores julepynt, hvilket er en af de største og mest gennemgående trends i julen 2020. Læs med, når vi gennemgår, hvordan du kan kombinere og bruge disse trends i din indretning.

Inviter naturen ind i julestuen

En af de helt store juletrends i 2020 er at bruge naturens gaver i julepynten. Et klassisk sted at bruge naturen er i juledekorationerne og alt det kræver er lidt ler, og et fint lys. House Doctor har et smukt og enkelt kalenderlys, som vil passe perfekt sammen med naturens goder. Det vigtigste er, at du finder et kalender lys som passer ind i din stil og indretning.

Gør en hyggelig tur ud af det og gå på opdagelse i naturen med familien eller vennerne og find selv naturens pynt. Hvis en tur i skoven ikke er dig, eller du bare ikke når det, bliver du hjulpet godt på vej af de fine jule kogler fra House Doctor med smukt sølv glimmer, lige til at bruge i årets juledekoration eller sammen med julepynten.

Vil man selv ud og lede efter pynten, foreslår vi at man særligt kigger efter kogler og nødder til at pynte ens dekoration med, men også smukke tørrede blade tager sig virkelig godt ud i årets juledekorationer.

Er du mere til farve og glitter, kan man let pifte juledekorationen op, ved at male krankoglerne eller give dem drys glimmer. Man kan også købe House Doctors julegrene, som netop forener naturen med julens glitter, og vil stå rigtigt godt sammen med de grønne og brune farver naturen byder på.

Top dekorationen af med lidt eukalyptus for at få et lidt mere moderne look. Og så er du helt klar til at starte nedtællingen til d. 24 December. En anden god måde, at gøre naturen en naturlig del af din indretning er ved at pynte julebordet med gran, grene med bær eller eukalyptus. Det vil få et hvert julebord til at fremstå ekstra elegant og smukt.

Uanset hvilken stil du er til, vil du let kunne bringe naturen indenfor i julepynten.

Udfordre de klassiske julefarver

En anden trend som virkelig har fået fart under vingerne er brugen af sjove og mindre klassiske farver til julepynten. De klassiske julefarver har i høj grad bestået af særligt grøn og rød, med lidt guld og sølv ind til at spice det lidt op. Det har dog ændret sig, og i 2020 skal vi i stedet begynder at tænke i nye baner. Man kan derfor sagtens pynte op pasteller, eller hvis man er til lidt mørkere og krydrede farver kan man finde bordeaux eller karry gult julepynt. Kun din fantasi sætter grænser for farvevalgene. Tænk gerne ind i, hvordan julepynten kan passe til din boligindretning.

Særligt med juletræspynten kan man overveje at gå en anden vej, end man traditionelt ville. Med en opblødning af de traditionelle farver, giver det en en langt større palette at arbejde med, hvorfor du let kan nyde at pynte op med nye farver, uanset om du er til et moderne træ eller mere klassisk julepynt. Man kunne for eksempel gå all in på pastelfarver eller pynte træet med nogle af de flotte materialer som er oppe i tiden. Det kunne for eksempel være med smukke metalkugler eller velourkugler i flotte farver.

Ønsker man ikke at have et juletræ, kan man også hænge årets julekugler på troldgren.På den måde får du også kombineret de to trends og får både lidt natur ind og udfordret julepyntens farver.

Har du ikke lyst til at skifte hele samlingen af julepynt ud, kan du med succes kigge dine gemmer igennem, og se hvilke farver der kunne komplimentere den julepynt, du allerede har. For eksempel går messing kugler utroligt smukt i spænd med røde kugler og man kunne skabe et smukt tre med hvide og ravgule kugler. Du kan kigge vores katalog med julekugler fra Hübch igennem, eller få inspiration billederne her på siden.

Kig gemmerne igennem

Til slut kan du krydre din julepyntning med noget ældre julepynt fra gemmerne. Nostalgi er en trend, som vi særlig har set i boligindretningen de seneste år. Det er en trend, som også begynder at slå igennem i årets juletrends og får dit hjem til at fremstå mere unikt.

Derfor er det bedste råd at kigge gemmerne igennem, om du har noget gammelt julepynt fra din egen barndom eller tidligere. Mangler den gamle nøddeknækker en arm eller lignende er dette kun charmerende.

Uanset om du er til den klassiske jul eller moderne jul, kan alle være med på årets jule trends. Det vigtigste er at du vælger ud og tilpasser dem efter din egen stil.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar