Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 399,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret
Årets julegave idé til hende

Årets julegave idé til hende

Julegave indkøbene kan være en jungle og det kan være svært at finde lige den korrekte gave til hende man har kær. Uanset om du leder efter en gave til din kæreste, kone, svigermor, mor eller datter har vi kommet med et bud på hvad vi mener er ÅRETS julegaveide. 

De smukke Cirque lysestager fra House Doctor, de kommer i flere forskellige udformninger og med deres både simple, arkitektoniske og meget moderne udtryk, vil de pryde hjemmet med både stil og varme. Se de forskellige udgaver af den yderst populære lysestage herunder.
Cirque lysestagen fra House Doctor er smuk og simpel, og stadig bestant og den vil indtage rummet med sin fine udformning. Den kommer i både messingg og sort og lille og stor, så du kan finde lige den størrelse og farve der passer bedst til den heldige modtager.

En lysestage går man aldrig galt i byen med, og uanset om man er til levende lys eller ej, vil de fine Cirque lysestager fra House Doctor se smukke ud i indretningen. Både med og uden lys, og levende lys, pynter de flot, og tilføjer et moderne look til boligen. Lad dem stå hver for sig, eller kombiner dem smukt, for et mere personligt udtryk.

Uanset om den heldige modtager af din gave er boligentusiast eller ej, vil en smuk lysestage falde i god jord, og det er en sikker vinder hos de fleste. 

Herunder kan se de de forskellige Cirque lysestager fra House Doctor, hvis du trykker på dem, kan du se detaljer og pris. 

De forskellige cirque lysestager fra House Doctor

Den fine cirque lysestage fra House Doctor kommer faktisk i 5 forskellige udgaver, den kommer i den store cirkel udgave, den helt simple med plads til ét lys, og den kommer både i sort metal og messing, så kommer den i den lidt mere arkitektoniske udgave med plads til 3 lys i forskellige højder og udformninger, med netop to cirkler på i forskellige størrelser og former, og så kommer den i den lille cirque udgave. Den lille cirque lysestage fra House Doctor kommer også både i lækker messing og mere rå sort metal, og den lille lysestage er mere almindelig i størrelsen og kan med garanti få en plads i hjemmet.

 

Gaven til hende der har alt

Det er efterhånden en kendt problemstilling, julens gaveindkøb byder på køb af gaver til alle ens kære, og man støder oftest på mindst én som ingen ønsker har, eller som kærligt har sagt at du bare finder noget du syntes - eller måske endnu værre, en der har alt. Men uanset om det er din mor, svigermor eller måske kæreste der kan være en vanskelig gave modtager, så kan netop denne smykke lysestage fra House Doctor være et oplagt bud. Den passer ind i den moderne og nordiske indretning, men lader sig ikke begrænse. Den kan bruges i både en monokrom og meget minimalistik indretning, samtidigt med at den også vil se smukt ud med farver og i samspil med andet smukt interiør. Lysestagens materialer gør den også alsidig, for de fine sorte metal eller varme messing kan passe til de fleste farver og tilføje et både råt og klassisk element i boligindretningen.

Cirque lysestagens mange anvendelsesmuligheder

Den store cirque lysestage er både simpel men også lige så meget et statement interiør piece. Den kan virkeligt sætte præg på en indretning, og den kunne smukt dekorere i en vindueskarm, på en skænk eller eventuelt lade den tale for sig selv på middagsbordet, eller måske i entreen. Den fine cirque lyestage i den store størrelse er et art piece i sig selv og vil fungere perfekt til en moderne indretning og til en gavemodtager der tør skille sig lidt ud i sin boligindretning.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar