Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 499,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret
Bolig tendenser som fortsætter i 2021

Bolig tendenser som fortsætter i 2021

Bedre sent end aldrig! Vi har kigget tilbage på 2020, året hvor danskerne aldrig har været så meget hjemme som der, og året hvor mange har taget et ekstra kig på deres indretning.

Der har været nogle klare bolig og interiør tendenser, og vi har gravet de allerbedste frem, og dem som både var et hit det forgangne år, men som også holder langt ind i dette år, vil vi vise dig her!

 

Læs med herunder og se hvilke bolig trends og tendenser vi så sidste år, som du roligt kan holde fast i, til dette års bolig indretning.

Metal vasernes smukke kontraster

Metal har luret i indretningen i forskellig grad og med forskellige metaller i mange år, men metal fik for alvor en plads i interiør afdelingen sidste år, og vi så rekord meget interiør i de smukke metaller. Især vaser i metal var et hit det forgangne år, og metal vaserne kommer i mange forskellige smukke udformninger, men essensen af netop denne kombination udgør en flot blanding af feminin og rå, og hvor vaser ellers typisk er tænkt som glas og som havende et mere let udtryk, har metal vaserne givet kontrast til de ellers florlette glas vaser.

De rå og samtidigt klassiske metalvaser er smukke og mere bestande interiør glimt i indretningen og med de trendy evighedsbuketter får du en blanding af de udtryk der smukt harmonere med den moderne og mere personlige indretningsstil. Metal vaser er kommet for at blive, så du kan roligt lade dine leve videre i indretningen i 2021, og hvis du endnu ikke har anskaffet dig en smuk metal vase kan du lade dig inspirere af to bestsellere fra House Doctor herunder.

Keramik til bordet

Keramik ses alle steder og både hos de kendte design huse blomstrer keramik i service og vaser, men også blandt små nye bolig designere blomstrer keramikken og dens uformelle udtryk. 2020’s ujævne keramik kanter har virkeligt været med til at skabe farver og personlighed i borddækningen og køkkenet, og vi ser fortsat det smukke keramik i skæve og organiske former, indtage interiør scenen i 2021. Keramikken giver en blødhed til produkterne og indretningsstilen, og keramikken er en naturlig forlænger af den lange periode med stentøj.

Alt det fine keramik til borddækningen passer godt overnes med de mange farver flere er begyndt at tage ind i indretningen, og i samspil med andre materialer, overflader og farver, vil keramik på borddækning virkeligt være med til at give et personligt bord med massere af detaljer.

 

Kurve i naturflet

Kurve i alle afskygninger har der været stor efterspørgsmål på i det forgangne år, og det ser ikke ud til at stoppe foreløbigt. Kurvene i indretningen giver alverdens muligheder for opbevaring og pynt, og de går perfekt i hånd med natur trenden vi så sidste år og den stadige bølge med bæredygtighed i valg af materialer til indretningen i både møbler og interiør. Dette har gjort materialer som bambus, søgræs og palmeblade mere populære og det er i lige så høj grad det udtryk interiør i naturmaterialer giver - det tilføjer uformelle og naturlige toner til indretningen. Kurve giver en uformel og hyggelig stemning til indretningen, samtidigt med at de kan udøve en praktisk funktion. De mange kurve er kommet i alle størrelser, mange forskellige udformninger og nogle meget bløde i udtrykket og nogle mere stive.

De 3 kurve typer der især har været efterspørgsmål på det forgangne år har været kurve til brug som urtepotter, kurve til brug i køkkenet eller på bordet, eller kurve til brug på gulvet til opbevaring.

Kurve tendensen fortsætter klart i boligindretningen i dette år, og vi tror på at natur tendensen vil støtte op om dette med alt det skønne naturflet.

Farvet glas interiør

Farvet glas har og vil stadig præge indretningen. Generelt farver har overtaget vores indretning og boligstil, og vi ser nu langt færre farveforskrækkede danskere med de monokrome hvid/sorte hjem. Farverne har sneget sig ind alle steder, men selv for dem der ikke har ønsket – eller haft modet til – at male en eller flere vægge i hjemmet, har farver fået en plads. I høj grad gennem farvet glas på smukke fade, glas skåle og flotte farvede glas vaser. Det utroligt flotte farvede glas vi har set fra flere af vores brands har nemt kunne inkorporers i indretningen uanset hvilken stil man har har, og glas interiør hitter stadig lige så meget, og vi kan se massere af skønne nyheder i det farvede glas her til foråret 2021. Især danske Hübsch har lavet et lækkert sortiment af skønt interiør i smukt farvet glas, kombineret på de fineste måder. Når man siger farvet glas kan man heller ikke komme udenom dansk designede Kodanska, der virkeligt har fået fremdrift det seneste år, og farvede drikkeglas er nu på bordet hos de fleste moderne bolig entusiaster!

 

 

Vi glæder os til at se hvilke nye boligtrends og tendenser vi ser i 2021, og lover at holde dig opdateret på netop dette!

Hübsch seneste interiør kollektion rummer mange af ovenstående trends, så hvis du er til farvet keramik og smukt farvet glas, kan du passende se den nyeste kollektion her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar