Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 399,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret
Bring naturen indenfor!

Bring naturen indenfor!

Tænk bambus opbevaring, natur lanterner og hør duge. Så har du essensen af den nyeste trend inden for bolig indretning!

I dette indlæg guider vi dig til at få elementer af denne lækre trend ind i din indretning, og du kan læse om hvad trenden indebærer for indretning netop nu, hvilke produkter du skal få efter for at få natur trenden ind i dit hjem, hvilke farver du skal gå efter i netop denne trend og hvilke materialer der præger denne natur trend og derfor din bolig!

For har du nogle lækre hør produkter liggende derhjemme? Kender du til natur materialet rattan? Og står du måske og mangler noget ny smart opbevaring i klassiske udformninger og farver? Så læs meget mere om den populære natur trend herunder!

Trenden lige nu

Denne trend er ikke som sådan ny, da den oftest blomstrer op på ny med jævne mellemrum, dog på forskellige tidspunkter. Lige nu er det en oplagt trend at tage til sig, da vi står på trinnet mellem sommeren og et snarligt efterår. Natur trenden indeholder en masse elementer som passer til både sommer og efterår, og i helhed handler trenden om at bringe nogle farver og materialer ind i din indretning som giver en fornemmelse af natur og som både bringer den ro ind som naturen kan give, men som også bringer den uperfekthed og vildhed ind i din indretning, som naturen også indeholder. Alt i alt en meget spændende bolig trend, og vi vil herunder gå gennem trenden og hvordan du får stilen hjemme i dit hjem.

Læs blandt andet om farvevalget i denne bolig trend, materialerne du skal bruge i din indretning i denne trend og se en masse favoritter der nemt kan give dit hjem et strejf af natur!

På billedet: Brun vase fra House Doctor, Kurv fra Meraki, Skærebrætter fra House Doctor, bambus opbevaring fra House Doctor, flettet opbevaring fra House Doctor.

Personlig indretning inspireret af naturen

Intet kan give personlighed til din indretning som elementer af naturen. Naturen er om noget unik og kan få så mange smukke elementer frem i din bolig indretning. Du kan nemt blande natur interiør med din øvrige indretning, og denne trend handler mest om at bringe naturmaterialerne indenfor for at få den lille bid af natur i dit hjem - med alt den ro og vildskab naturen kan komme med.

Det er en tiltalende trend i denne overgangstid fra sommer til efterår, og natur trenden byder på mange klassiske produkter i farver og materialer der vil holde længe.

Denne trend taler til bæredygtigheden og det grønne i os, og i kampen om at bevare naturen giver det god mening at bringe et stykke natur indenfor. Så læs med herunder og se hvilke boliginteriør produkter og møbler du nemt kan inkorporer i din indretning, og dermed få en bid af naturen ind i din bolig.

Dette skal du gå efter i trenden:

  • Smuk opbevaring i bambus - fine æsker og smukke kasser i bambus og træ er både praktiske og smukke at have stående, det er en oplagt måden at bruge trenden på, og der er et utal af fine
  • Kurve og flet - kurve kan bruges i vitterligt alle rum i dit hjem, og er både praktiske til opbevaring plus at de er smukke. At bruge kurve i indretningen giver et uformelt og lækkert udtryk, og der er et hav af forskellige kurve. Brug en stor kurv som vasketøjskurv, små kurve til opbevaring i stuen eller på badeværelset, eller mellem størrelse kurve til børnenes legetøj. Kurve opbevaring er smukt og praktisk, og du kan finde forskellige farver af de flettede udgaver og ligeledes udtryk, og stivheden i kurven. Se de mange forskellige kurve til opbevaring og vælg den størrelse og stil der passer til din indretning.

 

  • Billeder og illustrationer af naturen - plakater er ligeledes en stor trend, og der findes efterhånden et hav af forskellige størrelser og udtryk ved dem. Brug plakater, billeder eller illustrationer i natur farver, af naturen eller med en natur ramme. Find en smuk plakat med et billede af havet, en kornmark eller andet naturtro. Hæng flere sammen og nyd de smukke naturbilleder i din indretning.
  • Lanterner i natur materialer og farver - lanterner hitter, og flere får øjenene op for at lanterner faktisk kan indgå i din indretning hele året rundt. Om ikke andet er lanterner i særdeleshed aktuelle nu i sensommeren, både ude og inde. Find nogle smukke lanterner i rattan, bambus eller flet og kombinere gerne flere størrelser og udtryk for en personlig stil. Stil dem på gulvet i entreen som en smuk kontrast til fx et klinkegulv, placer dem i en stor vindueskarm i stuen, eller selvsagt på terassen med lys i til en flot aften. Lanterner har et hav af muligheder og du kan læse mere om de mange forskellige slags og mulighederne her.
  • Ét nyt rattan møbel! Rattan indfanger natur trenden perfekt, og rattan er efterhånden at finde hos alle de store møbel designere. Find smukke designs komplet lavet i rattan eller møbler hvor rattan blot er  et del komponent. Kig rundt i de smukke rattan stole, rattan sofaborde og sågar rattan sofaer - rattan er kommet for at blive og det er på tide at få minimum ét rattan møbel ind i indretningen!
  • Hør til bordet! Hør emmer af natur trenden og det er oplagt at bruge hør på sensommeren og efteråret borddækning. Brug hør duge eller hør stof servietter - det vil give din borddækning et tvist og emmer af underspillet eksklusivitet. Hør er smukt både strøget og krøllet, og det naturlige materiale har et utal af muligheder.

Farvevalget til trenden

Hvis du ønsker denne trend i dit hjem og din boligindretning skal du tænke naturfarver, og naturens store udvalg af farver gør det jo heldigvis ikke for begrænset! Men tænk træ farver, natur farver, rolige farver, dybe farver og hold dig i en palette af brun, grå, dyb blå og de mere brændte farver såsom orange og mørk gul.

Du kan sagtens sammensætte mange farver, men hold farverne til de mere underspillede, og sammensæt farverne ud fra fx en blomstermark, stedet for at skabe for store kontraster. Anvend udvalgte farver i indretningen og sammensæt løbende med bløde toner af brun og grå.

Generelt er House Doctors DNA og deres farvepallette lige on point i forhold til denne trend, og hele deres underspillede univers passer langt hen af vejen super godt med denne natur trend.

 

Materiale valget til trenden

Det er disse materialer du skal gå efter for at bringe naturen ind i din bolig indretning:

Rattan - Rattan er blevet super populært til især møbelproduktion, og det ses alle steder i både møbler og boliginteriør - og det med god grund!

Men hvad er rattan? Rattan er egentligt en græsart, og er faktisk et af de naturmaterialer der vokser aller hurtigst - dvs. det kan bidrage til at bevare regnskoven, og det giver derfor rigtig god mening af anvende rattan i møbler og boligtilbehør. Fordi at det er stærk og også et bøjeligt materiale er det set anvendt i smukke stole og borde, flotte lanterner og andet boliginteriør.

Fordi at rattan vokser så hurtigt og dermed er med til at bevarer regnskoven, vil rattan helt sikkert blive set meget fremover og denne del af trenden vil nok varer ved mange år - ydermere vil der helt sikkert blive set på at anvende rattan til bolig artikler og møbler på nye og smarte måder fremover, så det gode naturmateriale kan anvendes endnu mere.

Rattan giver møbler et sommerligt touch og giver ligeledes en lethed til de møbler hvor det anvendes, se nogle af vores favoritter herunder:

Bambus - Bambus er langt mere kendt og også et smukt naturmateriale. Bambus giver ligesom rattan en uformel stemning til din bolig indretning, og er faktisk det hurtigst voksende naturmateriale i verden. Dette gør det oplagt at bruge til bolig tilbehør og møbler, og har da også været anvendt længe efterhånden. Bambus ses især lige nu i smukke dåser og anden opbevaring, og i den nuværende trend er bambus typisk anvendt på flere forskellige måder i ét produkt. Se foreksempel den fine opbevaring i bambus fra House Doctor lige her.

Hør - Hør er en trend i sig selv, og det er forståeligt at hør hitter. Hør er et natur materiale, det er bæredygtigt og som en plus er det slidstærkt. Du kan med fordel bruge hør elementer i din bolig indretning, da det holder længe, er smukt og giver et uformelt udtryk - meget lig House Doctors stil. Brug hør ved dine tekstiler i hjemmet, fx hør pudebetræk, hør servietter, hør duge, hør grydelapper, hør viskestykker osv.

Hør fåes i mange farver og ikke kun den typiske hør farve, så du kan nemt veksle udtrykket med forskellige farver hør.

Se nogle af vores hørfavoritter herunder.

Træ - træ siger sig selv, hvad siger mere natur i indretningen end træ. Træ møbler og reoler, er allerede en stor del af manges indretning, og i din bolig er træ derfor oftest allerede repræsenteret i indretningen. Ydermere er det oftest i møbler, og møbler skifter man typisk ud færre gange end fx bolig tilbehør!

 

På billedet: Hübsch barstol, House Doctor bord, House Doctor magasin opbevaring, House Doctor woodie stol, Orga opbevaring fra House Doctor.

Nu er du klædt på til at finde dine nye natur favoritter til din bolig! Shop her, eller skriv til os hvis du har spørgsmål til os: info@brandavenue.dk.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar