Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 499,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Inspiration til dig og din bolig

Gaveguide: Mors dag

Gaveguide: Mors dag

Så blev det igen mors dag, og mens nogle allerede har købt gaven, nogle har glemt den og andre først finder ud af at det igen er dagen, dagen før, så har vi her strikket en lille guide sammen til at finde årets gave til en sej mor der fortjener forkælelse søndag d. 9 maj på mors dag. 

Dæk det perfekte bord til sæsonen

Dæk det perfekte bord til sæsonen

Vi går festernes tid i møde, og uanset om det er årets julefrokost, eller en hyggelig lørdag aften med venner, vil et lækkert dækket bord skabe rammerne for aftnen, så lad os guide dig til nemt at dække et smukt bord lige til denne sæson!

Eksklusive gaveideer til hende

Eksklusive gaveideer til hende

Vi går gavernes tid i møde, og det kan være en jungle at finde rundt i - her har vi samlet en række eksklusive gave ideer til hende du ønsker at forkæle. Så lad os inspirere dig til lækre gaver til den indretningsglade og stilbevidste kvinde, og giv en gave som vil pynte modtageren hjem længe.

Den perfekte værtindegave

Den perfekte værtindegave

Vi går festernes tid i møde, og de fleste vil gerne undgå at komme tomhændet til en julefrokost, fest eller julekomsammen. Lad dig herunder inspirere til mere blivende gaver til værten, værtinden eller værtsparret. De penge du ville have brugt på en flaske vin elelr buket blomster kan du komme langt for, og så giver du en lækker gave der er blivende og som værtinden får glæde af længe.

Gaveideer til pakke kalenderen!

Gaveideer til pakke kalenderen!

Vil du lave en pakkekalender eller adventskalender til en du holder af? Her har vi samlet en række lækre små gaver, du nemt kan sammensætte til den personlige adventskalender eller pakkekalender. Når du selv sammensætter en pakkekalender kan du jo helt selv vælge om den heldige modtager skal have 4 pakker på de 4 søndage i advent, 24 pakker, eller måske 12 eller 8 gaver? Det er helt op til dig, og det vigtigste er pakkernes indhold og tanken bag. 

Lav din egen hjemmespa

Lav din egen hjemmespa

I det til tider travle hverdags-ræs kan ideen om en lille pause til alene-tid og afslapning være nøglen til, igen at kunne møde resten af dagen med energi og overskud. Men er det egentlig så nemt at danne det rette space for ’me time’ og nedlukning af omverdenen? Svaret er ja – for med få, enkelte og hjemmeligt luksuriøse elementer er det ingen sag at få skabt dit eget univers for afslappende selvforkælelse.