Ring til os 93 40 40 86
Fragtfrit t/pakkeshop over 299,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Inspiration til dig og din bolig

Hvilke farver passer sammen

Hvilke farver passer sammen

Har du svært ved at sætte farver sammen, så det bare spiller? Bliver mange farver i dit hjem lidt et kaos, eller undgår du helt farverne, fordi at du ikke ved hvor du skal starte? Vi guider dig her til at kunne sammensætte de rigtige farver, så det på smukkeste vis komplimentere din indretning og de smukke farver du indretter med.

Oprydning i hjemmet - trin for trin

Oprydning i hjemmet - trin for trin

Du kender det helt sikkert, rod i hjemmet. Det er træls at se på og det kan fylde rigtigt meget i både hjemmet og hovedet, når man hele tiden syntes der er noget at rydde op. Det kan virke som en hemsko for hyggen i hjemmet og det ender med at være en ond cirkel, med blot mere rod.

Feng Shui farver i indretningen

Feng Shui farver i indretningen

Sådan bruges den ældgamle kinesiske indretningsfilosofi Feng Shui i dit hjem. Skab et harmonisk hjem med de rigtige farver. Læs med her og bliv klogere på hvordan du opnår positiv energi i dit hjem, ud fra filosofien om Feng Shui.

Dæk det perfekte bord til sæsonen

Dæk det perfekte bord til sæsonen

Vi går festernes tid i møde, og uanset om det er årets julefrokost, eller en hyggelig lørdag aften med venner, vil et lækkert dækket bord skabe rammerne for aftnen, så lad os guide dig til nemt at dække et smukt bord lige til denne sæson!

Eksklusive gaveideer til hende

Eksklusive gaveideer til hende

Vi går gavernes tid i møde, og det kan være en jungle at finde rundt i - her har vi samlet en række eksklusive gave ideer til hende du ønsker at forkæle. Så lad os inspirere dig til lækre gaver til den indretningsglade og stilbevidste kvinde, og giv en gave som vil pynte modtageren hjem længe.

Den perfekte værtindegave

Den perfekte værtindegave

Vi går festernes tid i møde, og de fleste vil gerne undgå at komme tomhændet til en julefrokost, fest eller julekomsammen. Lad dig herunder inspirere til mere blivende gaver til værten, værtinden eller værtsparret. De penge du ville have brugt på en flaske vin elelr buket blomster kan du komme langt for, og så giver du en lækker gave der er blivende og som værtinden får glæde af længe.