Ring til os 93 40 40 86
Fragtfrit t/pakkeshop over 299,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Inspiration til dig og din bolig

Indret med nordisk boheme

Indret med nordisk boheme

Overvejer du fornyelse i din indretning, kan du med rette kigge nærmere på den nordiske boheme indretningsstil, som både er cool, uformel og hyggelig. Med inspiration fra østen og i skøn kombination med nordiske lyse toner, får du en bolig med plads til massere af kreativitet og et uformelt udtryk. Lær mere om den fine indretningsstil her.

Gør terrassen sommerklar

Gør terrassen sommerklar

Foråret er over os, og nogle dage føles helt sommerlige! Hvis ikke din altan eller terrasse allerede er gjort sommerklar så er tiden inde til det nu. Læs med her og opgrader nemt dit udeområde så du er klar til både dage og aftner ude på bedste vis!  

Bolig tendenser som fortsætter i 2021

Bolig tendenser som fortsætter i 2021

Bedre sent end aldrig! Vi har kigget tilbage på 2020, året hvor danskerne aldrig har været så meget hjemme som der, og året hvor mange har taget et ekstra kig på deres indretning. Der har været nogle klare bolig og interiør tendenser, og vi har gravet de allerbedste frem, og dem som både var et hit det forgangne år, men som også holder langt ind i dette år, vil vi vise dig her!  

Skab lys i mørket

Skab lys i mørket

Vinteren er kommet, og det betyder også at mørket kommer snigende. Det stiller højere krav til belysningen i hjemmet. Lamper kan helt praktisk bruges til at lyse et rum op, men kan også være med til at skabe lidt mere hygge og stemning i boligindretningen. Det vigtigste er at overveje hvilken funktion den enkelte lampe skal give din boligindretning. Læs med og få inspiration til, hvordan du kan bruge lamper i din boligindretning.

Årets julegave idé til hende

Årets julegave idé til hende

Julegave indkøbene kan være en jungle og det kan være svært at finde lige den korrekte gave til hende man har kær. Uanset om du leder efter en gave til din kæreste, kone, svigermor, mor eller datter har vi kommet med et bud på hvad vi mener er ÅRETS julegaveide. 

Pynt op til julen 2020

Pynt op til julen 2020

December invitere til hygge, med julebagning og julemusik. Og ikke at forglemme julepynten. Julepynten er essentiel for at opnå den helt rigtige julestemning i hjemmet. Derfor guider vi dig igennem, hvordan du kan bruge årets trends, så julestemningen rigtigt kan indfinde sig hjemme hos dig.