Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 499,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Inspiration til dig og din bolig

Årets julegave idé til hende

Årets julegave idé til hende

Julegave indkøbene kan være en jungle og det kan være svært at finde lige den korrekte gave til hende man har kær. Uanset om du leder efter en gave til din kæreste, kone, svigermor, mor eller datter har vi kommet med et bud på hvad vi mener er ÅRETS julegaveide. 

Pynt op til julen 2020

Pynt op til julen 2020

December invitere til hygge, med julebagning og julemusik. Og ikke at forglemme julepynten. Julepynten er essentiel for at opnå den helt rigtige julestemning i hjemmet. Derfor guider vi dig igennem, hvordan du kan bruge årets trends, så julestemningen rigtigt kan indfinde sig hjemme hos dig.

Brug messing i indretningen

Brug messing i indretningen

Nye trends vælter frem, men den nordiske indretning holder fortsat fast i den efterhånden gamle kending: Messing. Læs med når vi guider dig igennem, hvordan du kan bruge denne elegante trend i din boligindretning. Få en guide til hvilke produkter du skal gå efter alt efter om du er typen, der gerne vil have et statement piece, eller er mere til at bruge messing som en finurlig detalje i indretningen.

Oprydning og opbevaring

Oprydning og opbevaring

Oprydning i hjemmet er for nogle en daglig ting, for nogle en lejlighedsvis ting og for nogle er det et land langt borte – uanset hvilken oprydningstype du er, eller netop ikke er, kan en lidt større omgang oprydning, i dette tilfælde en efterårsoprydning være en rar måde at starte de koldere måneder med, da vi går en tid i møde med meget indetid.

Stjæl stilen til dit køkken: Fransk bistro

Stjæl stilen til dit køkken: Fransk bistro

Pift køkkenet op med elementer fra den franske bistro stil. Lad dit køkken være et sted med plads til både hygge og lækker madlavning, og sørg for at dit køkken bliver et opholdssted og samlingspunkt med hygge, atmosfære og plads til det hele. Uanset om du har et lille køkken eller et stort samtalekøkken kan du stjæle inspiration fra den franske bistro stil - tænk fyldte hylder, køkkenredskaber og krydderier til skue og lækre køkken tekstiler.

10 favoritter til at opdatere dit hjem!

10 favoritter til at opdatere dit hjem!

Trænger dit hjem til en opdatering? Skal der ske noget nyt? Som oftest kan du ændre udtrykket i dit hjem med ganske få ændringer, og lidt tilføjelse af farve, en ny måde at opbevarer eller en lille hverdags luksus ting, kan ændre meget i dit hjem og din indretning. Læs med herunder og se vores bud på de 10 favoritter lige nu, der lynhurtigt kan tilføje lidt fornyelse til din indretning.