Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 499,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Leveringsbetingelser

Vi anvender flere leveringspartnere hos BrandAvenue, og din pakke kan derfor blive sendt med DAO, Post Nord, GLS, Bring eller Dachser. 

Vi vil altid bestræbe os på at sende med din valgte leveringsløsning, men afhængig af pakkens indhold, størrelse og vægt, kan vi være nødsaget til at sende med en anden leveringspartner. Som udgangspunkt afsendes din ordre fra vores lager efter 1-2 hverdage, og forudsat at det er en lagervarer vil den afsendes samme dag ved bestilling inden kl 10 - men se altid på varen ved bestilling, og på din ordrebekræftelse, hvilket leveringstidsrum der er angivet. Leveringstiden afhænger derefter af leveringsmetoden.

 

Som udgangspunkt vil en pakke der er valgt til privat levering med GLS, Bring eller DAO, leveres til afhentning i nærmeste pakkeshop, i forhold til den angivede leveringsadresse, hvis ikke pakken kan leveres på adressen.


Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

 

Hvis en pakke ikke bliver afhentet ved pakkeshop inden for den angivede tidsramme, sendes pakken retur til BrandAvenue, og der pålægges et gebyr på 49 kr til køber. Ny afsendelse må derefter aftales.

 

Møbler leveres som udgangspunkt med fragtmand på palle, møbler fra House Doctor leveres af Dachser og møbler fra andre brands leveres af Post Nord, udgangspunktet er altid at der leveres til kantsten. 
 

Fragtpriser:

GLS hjemmelevering - fra 69,95 dkk

GLS pakkeshop - 24,95 dkk

DAO hjemmelevering - 39,95 dkk

DAO pakkeshop - 29,95 dkk

PostNord my pack home - 100 dkk

Postnord pallelevering - 150 dkk

 

An på valgte produkter er en eller flere af ovenstående fragtmetoder tilgængelige.