Ring til os 93 40 40 86
Fragtfrit t/pakkeshop over 299,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Leveringsbetingelser

Vi tilbyder at levere til adresser i Danmark. Varerne leveres som udgangspunkt 1-3 hverdage efter din bestilling, se flere informationer på den enkelte varer, da nogle varer har længere leveringstid.

Vi tilbyder flere leveringsformer med både GLS og Postnord, til hjemmeadresse eller afhentningssted(pakkeshop). Møbler leveres på palle med Dachser eller Postnord til kantsten, mens mindre møbler leveres med GLS hjemmelevering, og leveringstiden for møbellevering på palle kan være længere end standard. 

Vi tilbyder gratis levering til udleveringssted (pakkeshop) ved køb over 499 DKK, dette gælder ikke møbler.

Se alle fragtpriser her.

Der kan ikke ved aftale med os aftales at pakker eller palleleveringer må stilles uden nogen til at kvittere for modtagelse, dette kan kun ske ved aftale med leveringspartneren direkte, og dette vil være på eget ansvar.

Forsendelse fra flere lagre

BrandAvenue anvender flere lagre og det kan derfor forekomme at din bestilling bliver sendt i mere end én forsendelse. Ved flere forsendelser vil der aldrig komme flere fragtomkostninger og så vidt muligt vil vi få sendt til hjemmeadressen, så det er mindst ubelejligt. Du kan altid spørge os hvis du ønsker at vide om din forsendelse sendes i flere forsendelser. Som udgangspunkt vil alle bestilte varer afsendes inden for den angivne tidsramme, nu mindre andet er angivet.

Hvis ikke du er hjemme til at modtage pakken

Som udgangspunkt vil en pakke der er valgt til privat levering med GLS eller PostNord leveres til afhentning i nærmeste pakkeshop, i forhold til den angivede leveringsadresse, hvis ikke pakken kan leveres på adressen. Dog kan du forud for levering give fuldmagt til leveringspartneren således at de kan stille den på adressen - dette er dog ude af vores hænder og en aftale mellem dig og dem(postnord, gls).

Gebyr for ikke at afhente pakken

Hvis du har valgt leveringsformen 'pakkeshop', og du ikke afhenter din pakke ved pakkeshop inden for den angivede tidsramme (tidsrammen er sat af postnord eller gls og er dig oplyst af dem), sendes pakken retur til BrandAvenue, og der pålægges et gebyr på 49 kr til dig. Ny afsendelse må derefter aftales og betales af køber.