Fragt & Levering

Når du handler hos BrandAvenue kan du vælge forskellige leveringsformer, du kan vælge afhentning eller levering. Læs mere om afhentning her, og læs videre herunder for yderligere information om levering.

BrandAvenue sender med flere forskellige leveringspartnere, an på forsendelsens vægt, type og form, og de fragtmetoder du kan vælge imellem ved bestilling hos os, vil variere alt efter bestillingens indhold, vi har følgende fragtpriser:

Fragtpriser:

GLS pakkeshop - fra 10 dkk (10-29kr afhængigt af ordrens indhold) - Gratis over 499 kr.

GLS hjemmelevering - fra 49 dkk - Gratis over 499 kr.

Møbellevering - store tæpper, møbler, store spejle o.lign. leveres med DACHSER eller Postnord på palle, og det koster 49 kr. Du modtager besked fra leveringspartneren før leveringen.

An på valgte produkter er en eller flere af ovenstående fragtmetoder tilgængelige.

Leveringsbetingelser:

Vi tilbyder at levere til adresser i Danmark. Varerne leveres som udgangspunkt 1-3 hverdage efter din bestilling, se flere informationer på den enkelte varer, da nogle varer har længere leveringstid.

Vi tilbyder flere leveringsformer med både GLS, til hjemmeadresse eller afhentningssted(pakkeshop). Møbler leveres på palle med Dachser eller Postnord til kantsten, mens mindre møbler leveres med GLS hjemmelevering, og leveringstiden for møbellevering på palle kan være længere end standard. 

Der kan ikke ved aftale med os aftales at pakker eller palleleveringer må stilles uden nogen til at kvittere for modtagelse, dette kan kun ske ved aftale med leveringspartneren direkte, og dette vil være på eget ansvar.

Forsendelse fra flere lagre

BrandAvenue anvender flere lagre og det kan derfor forekomme at din bestilling bliver sendt i mere end én forsendelse. Ved flere forsendelser vil der aldrig komme flere fragtomkostninger og så vidt muligt vil vi få sendt til hjemmeadressen, så det er mindst ubelejligt. Du kan altid spørge os hvis du ønsker at vide om din forsendelse sendes i flere forsendelser. Som udgangspunkt vil alle bestilte varer afsendes inden for den angivne tidsramme, nu mindre andet er angivet.

Hvis ikke du er hjemme til at modtage pakken

Som udgangspunkt vil en pakke der er valgt til privat levering med GLS eller PostNord leveres til afhentning i nærmeste pakkeshop, i forhold til den angivede leveringsadresse, hvis ikke pakken kan leveres på adressen. Dog kan du forud for levering give fuldmagt til leveringspartneren således at de kan stille den på adressen - dette er dog ude af vores hænder og en aftale mellem dig og dem(Postnord, GLS).

Ved palle leveringer skal du være hjemme til modtagelse, og du kan blive opkrævet gebyr for ny levering, ved palle leveringer. 

Gebyr for ikke at afhente pakken

Hvis du har valgt leveringsformen 'udleveringssted', og du ikke afhenter din pakke ved udleveringsstedet inden for den angivede tidsramme (tidsrammen er sat af postnord eller GLS og er dig oplyst af dem, typisk 7 dage), sendes pakken retur til BrandAvenue, og der pålægges et gebyr på 49 kr til dig. Ny afsendelse må derefter aftales og betales af køber.