Kundeservice : info@brandavenue.dk
Fragtfrit over 499,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Returnering

Vi har forlænget bytte og retur ifm. julegavekøb - alle køb købt i perioden 1. november - 20. december 2020 anses som julegavekøb og kan returneres eller byttes frem til d. 24 marts 2021. Samme regler gælder som ved normal returnering og bytning, og køber afholder udgifter til returnering til os. En evt. tilbagebetalingen vil altid være til den orignale købsmetode og dermed til det pågældende kort der er anvendt ved købet. Læs mere om vores regler ved returnering herunder.

OBS! Lige nu skal returvarer sendes til alternativ adresse - jævnfør nedenstående skal der altid informeres på mail inden afsendelse af returvarer.

 

Fortrydelsesret
(Samme regler gælder privat og erhverv)

Du har 90 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakte os på mail. info@brandavenue.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Se længere nede hvilke informationer du skal afgive i denne mail.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Såfremt vi modtager tydelig besked om dette, vil du blive pålagt et forsendelsesgebyr på 49 kr, såfremt din ordre allerede er afsendt - dette beløb gælder kun normale forsendelser, og kan være højere ved palleleveringer.


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og vælger selv hvilken fragt leverandør du anvender, vi vil til enhver tid anbefale den fragt leverandør der er anvendt ved leveringen af din bestilling. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. 
BEMÆRK: Udgifterne for returnering afholdes af køber.


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Vi anbefaler til enhver tid at sende varen retur i original emballage og original forsendelses emballage, så vidt det er muligt.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig (ekskl. leveringsomkostninger), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 10 dage fra den dato, hvor vi modtager din returpakke.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling via en kontooverførsel, derfor altid oplys kontonr. hvis der skal tilbagebetales penge. 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: (OBS: der skal altid informeres på mail inden afsendelse af returvarer)

 

Defining Moments
c/o SEO.dk Aps, Diplomvej 381, 2.

2800 Kongens Lyngby

 

Du bedes sende følgende oplysninger i mail til os ved ønske om returnering, og dette inden afsendelse af returvarer.

 

Begrundelse

Ordre/faktura nummer

Navn

Dato for modtagelse

Dato for retur melding

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis du fortryder købet og lader din pakke gå retur, vil du blive pålagt en fragt omkosning på 49 kr som vil blive fratrukket varekøbet. Dette er også gældende for uafhentet pakker.