Ring til os 93 40 40 86
Fragtfrit t/pakkeshop over 299,- (gælder ikke møbler)
90 dages returret

Returnering

Fortrydelsesret
Som privat har du altid 90 dages fortrydelsesret, når du handler hos BrandAvenue.dk, gældende fra den dag du modtager varerne. Hvis du har bestilt flere varer i én ordre, løber fortrydelsesfristen fra den dag du modtager den sidste varer. Har du købt flere varer i én ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet "tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse".

Sådan fortryder du

Du fortryder dit køb ved at give os klar besked om dette på mail: info@brandavenue.dk. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den, uden samtidigt at give besked om at du fortryder. Ved denne form for fortrydelse skal du stadig betale returfragten, se beløbet under returomkostninger herunder.

Fortrydelsesfristen er overholdt hvis du giver os klar besked på mail inden udløbet af de 90 dage, oplys ordrenummer ved anvendelse af fortrydelsesretten.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en eller flere varer skal du sende varen, eller aftale aflevering af varen til BrandAvenue, på følgende adresse: (OBS: du skal altid aftale returnering inden afsendelse!)

BrandAvenue Aps

Bernhard Bangs Alle 22, kld.

2000 Frederiksberg

Du skal sende retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb, denne frist er overholdt hvis du returnere varen eller varerne inden udløbet af de 14 dage.

Ved ønske om at aflevere personligt på adressen skal dette aftales på forhånd ved at skrive til info@brandavenue.dk

Returvarer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling, og du skal selv betale for returnering af varen. I det tilfælde at du fortryder dit køb og undlader at afhente din pakke, vil returfragt gebyret være 49 dkk. 

Der vil blive pålagt et fragtgebyr ved returnering af varer fra en ordre der har opnået gratis fragt, hvis den resterende ordreværdi ikke overstiger den gratis fragt grænse på 499 dkk. Læs mere under "tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse".

Varer der ikke kan returneres med almindelig post, såsom møbler, skal returneres med forsvarlig distributør og udgifterne til en sådan returnering forventes højst at beløbe sig til 500 kr.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refundere vi dit fulde købsbeløb modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. 

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne. Hvis du returnere dele af en ordre, og at du ved det oprindelige køb har opnået gratis fragt (ved at købe for over 499,-), vil vi opkræve et fragtgebyr på 29,95 kr hvis den nye orderværdi ikke overstiger gratis fragt grænsen på 499 dkk. Fragtgebyret fratrækkes den ordreværdi der refunderes til dig.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varen retur, eller til at du har fremsendt dokumentation for at varerne er returneret.

Vi gennemfører refundering af pengene ved en tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungere på.

Du bør endvidere sørge for at varen er forsvarligt indpakket når du returnere den, og vi anbefaler til en hver tid at varen returneres i original emballage og forsendelsesemballage. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem, gem derfor forsendelseskvitteringen samt et evt. track and trace nummer.

Returret

Vi yder returret i 76 dage. De betaler selv for returneringen, og bærer selv risikoen for varen frem til at vi modtager den. Returretten ændrer ikke ved din lovbestemte ret til at fortryde købet, som er beskrevet ovenfor. Returreten løber fra udløbet af fortrydelsesretten.

 

Særlig om Gavekort til BrandAvenue

Der gælder særlige regler ang. gavekort udstedt af BrandAvenue. Alle gavekort er som udgangspunkt digitale, nu mindre andet aftales. Ved både digitale og fysiske gavekort gælder det at gavekortet er gyldigt i 5 år. Ved digitale gavekort kan dette ombyttes til værdien deraf, men kun hvis det er det fulde beløb der er udstedt, ikke ved restbeløb. og kun inden for gavekortets gyldighedsperiode. Ved ønske om ombytning til kontanter tages et gebyr på 20 dkk. Pengene vil som udgangspunkt refunderes til den købs metode der er anvendt ved købet af gavekortet. Ved fysiske gavekort er det ikke muligt at ombytte det til værdien.